Alıntı:
gokayugur´isimli üyeden Alıntı
Buda banden

|
bir karakter yüzünden foto acılmamış..
Alıntı:
zacay´isimli üyeden Alıntı
İyi geceler arkadaşlar,
Selam. Ben Zeki
Yaş 49 (Oldman)
Makinem sym hd 20
|
zeki hocam topiğimize hoşgeldin topiğimizi boş bırakmayalım..
Alıntı:
zincir´isimli üyeden Alıntı
Değerli arkadaşlar herkese saygılar ve merhabalar...
İsmim Ercan, yaş 45 ve Egenin incisi İzmir'de yaşıyorum... Henüz bir motorum yok. Sürekli araştırma halindeyim. Bu arada siz tecrübeli arkadaşlara da bir şey danışmak istiyorum, eğer fikir verirseniz çok sevinirim. Çalıştığım şirkette bir Mondial 125 URT var 1,5 yıldır depoda yatıyor... 3.300 Km'de... Patronum bana "bu motoru sana 400 YTL'ye vereyim al kullan işte dedi...
Sizce ne yapmalıyım? Bir de noter, ruhsat vize falan derken bu motor bana kaça mal olur acaba?
Yardımcı olursanız çok sevinirim... Şimdiden teşekkürler...
|
alacağın motor mondial ut 150 enduro mu??
yoksa 125 rt scootermi??
400ytl çinli bir motor için makul bir fiyat noter ve trafik masrafın 200 ytl kadar tutar..
bence durumun yoksa işe gidip gelecem ayağımı yerden kessin yeter diyorsan al zaten parçaları çok ucuz ve kolay bulunuyor..
ama bana kalırsa git bi japon motor al senelerce bin kafan rahat olsun sayın hocam..
Alıntı:
tubis´isimli üyeden Alıntı
Scooterım var ama istemiyorum. O yüzden bu topiğe sadece seyirci olarak katılacağım. Ben enduro başlığına gidiyorum. 
|
puuu boyun devrilsin saçını basını yolmak lazım senin..
tuğba bende içimde enduro aşkı ile yaşıyorum baştan aşağı çamura bulanmak hoplayıp zıplamak istiyorum gezilerde rahat rahat gezmek sıkıntı çekmemek istiyorum.
şartlar beni scooter için zorluyor çin malı enduro hayatta almam xt 125x yada xt 660 r düşünüyorum..
ama scooterda mutluyum işim gereğide pek gezilere katılamam içime dert oluyor anlayacağın..
Alıntı:
ümmet perkitan´isimli üyeden Alıntı
bunlarda benden olsun

|
ümmet abi seni aramızda görmek bizim için büyük şeref abi 3 motor eskittin hala gezmeye devam imreniyorum sana helal olsun abim benim gezilerinin devamını diliyorum inşallah antalyaya geldiğnde tanışma şerefine erişebilirim..
Alıntı:
B.m.O´isimli üyeden Alıntı
Selamlar beyler bayanlar!..
Burak,
21,
Istanbul Üniv. öğrenci, rehber
Kymco Agility 125 seri karınca.. 
|
hoş geldin seri karınca topiğimizi boş bırakmayalım..