Alıntı:
auffenn´isimli üyeden Alıntı
Merhabalar arkadaşlar
Ben izmirden Burak.
17 yaşındayım, 1996 model kinetic hondam var, 52.000 km deyim  13-14 yaşından beri motosiklet kullanıyorum.Daha öncesinde babam bana sıkı bi eğitim verdiği için allaha şükür hiçbir kaza geçirmedim.
|
burak hoşgeldin aramıza kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle
Alıntı:
abal´isimli üyeden Alıntı
merhabalar arkadaşlar ben ahmet, istanbuldan..
motorum asya 150t 19a ben boğa derim buda resmi.

|
ahmet hoşgeldin aramıza kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle
ya arkadaşlar kanuni hussar kullananlar özellikle size soruyorum ön çamurluğunuzun ucu kırıkmı sizinde kimin motorunu gördüysem ön çamurluğu kırık kasislerden geçerken motorun önü çamurluğamı vuruyor nedir dikkatimi çekti.[/quote]
okay öle bişi görmedim ben hiç ama eğer çamurluk gevşemişsse çarparak kırılabilir ama bendede hussar var çok kasise girdim öle bişi başıma gelmedi..çok yakın gibi görünüyor ama değmiyor çamurluk...yinede bir kontrol et gevşek olabilir....
Alıntı:
showdownKing´isimli üyeden Alıntı
her kes hoş gelmiş forma . . bu arada 840km oldu bizim ki ayıptık söylemesi
ilk bakıma da götürdüm 740km de yağı felan değiştirdik. bu arada çoğu formda
yazılıp çiziliyo 95 oktan 97 oktan die ben geçen benzincide sorumlu kişiyle görüştüm bizzat performans olarak kaçışın değişir daha seri olacağını söyledi
denemek istedim ki ben farkı fark ettim. eskisine nazaran daha hızlıyım trafikte
devir olarak hızlı yükseliyo paylaşmak istedim arkadaşlar. . duydun muu "gezgin " ne diyosun bu konuya. .
|
95-97 benzin konusu benim bildiğim şöle 95 normal motorlarımıza kattığımz benzin ha 97 katılmazmı katılır tabikide...97 faydası ne performans artar,60 la gidiyosa motor 70 e çıkar....zararı ne diyosan motoru öldürür bunu biliyomusnuz bende bir kaç kere 97 aldım motor güzel gidiyo arkadaşa ayarlarını yaptırıdım sibopları öldürmüş sibop lastiklerini öldürmüş...97 tam yanararak çıkıyor-95 ise tam yanmıyor.yani motorlarımız 95 tam yakamıyor..az da osa çiğ benzin kalıyo ama 97 de böle bişi yok...ama benim bildiğim gördüğüm motoru harbidende bitiriyomuş şimdi ben sibopları değiştircem...değiştirince sibopları gösterim resmin size ozman kararınızı veririsiniz...