Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Mondial 151Rs -Yakında Hyosung gt250r..!
Kan Grubu: A Rh+
22-06-2008, 09:33 AM
arkadaslar hanı demıstım yag cok koydum dıye bır baktım yaga azına kadar doılmus ve ust tıpoayı acınca akıyor hemenh dedıgınız gıbı 300 gram bosaltttım sırıngayla ve ama nedense gene aynı durumu yapıyor 4 bin devire cıkıyor gecıyor ve tekrar gerılıyor hemen devir 4 bine motordanda garip garip sesler gelıyor servisime goturdum motordan pist pist sesler gelıyor rolentıyı bozuyor dedım adam dıyor pislik vardır dıye dogrumudur..
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: HONDA CBF 150 --(SİYAH)
22-06-2008, 12:00 PM
Alıntı:
mondi.playturk´isimli üyeden Alıntı
arkadaslar hanı demıstım yag cok koydum dıye bır baktım yaga azına kadar doılmus ve ust tıpoayı acınca akıyor hemenh dedıgınız gıbı 300 gram bosaltttım sırıngayla ve ama nedense gene aynı durumu yapıyor 4 bin devire cıkıyor gecıyor ve tekrar gerılıyor hemen devir 4 bine motordanda garip garip sesler gelıyor servisime goturdum motordan pist pist sesler gelıyor rolentıyı bozuyor dedım adam dıyor pislik vardır dıye dogrumudur..
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: 150 ZC
22-06-2008, 17:28 PM
slm millet bende motorun yağını değiştiricem ama özellikle
önereceğiniz bir yağ varmı? castrol die duydum ama scoter için
olanlarımı kullanmalıyım özellikle bilen arkadaşların ilgisine. .
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: HONDA CBF 150 --(SİYAH)
22-06-2008, 18:53 PM
Alıntı:
showdownKing´isimli üyeden Alıntı
slm millet bende motorun yağını değiştiricem ama özellikle
önereceğiniz bir yağ varmı? castrol die duydum ama scoter için
olanlarımı kullanmalıyım özellikle bilen arkadaşların ilgisine. .
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: askerden sonra hyo
22-06-2008, 19:05 PM
Alıntı:
evet bando da vardı ama adam dedi istersen bando vereyım ama bu orjinal içinden çıkan kayışları dedi hemde bandodan daha saglam...
sallıyorlar kardeşim kendı uzerındekı kayış 6 8 bın km yapıyo bando bunların içinden en ıyısı japon malı olması lazım
Alıntı:
koyaacagın yag oranı 750 800 gr karburöratör içinde pislikte olabılır bujı kablo suna konrul et bujıye tam oturuyormu
Konu karpatkurdu tarafından (22-06-2008 Saat 19:08 PM ) de değiştirilmiştir..
Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Kymco Xciting 250 İnternetli :)
23-06-2008, 08:03 AM
Merhabalar
Adım : ayhan
Yaşım : 28
İkametim : İstanbul / Çekmeköy
Motosikletim : Mondial 150 RF
K.Grubum : A Rh (+)
3000 Km deyim motorum bazen üzüyo beni ama yinede seviyom
Sevgili Kwang Yang abicim..Sen bu mesajı okurken ben çok uzaklarda ta Türkiyemde olacağım.. Sana yaptığın her şey için teşekkür ederim.. ama her şeyden önce yaptığın Xciting için..Kendine iyi bak üzme kendini de bizide..Kal saalıcakla..KaMYOCu kirki......
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: 150 ZC
25-06-2008, 16:43 PM
her kes hoş gelmiş forma . . bu arada 840km oldu bizim ki ayıptık söylemesi
ilk bakıma da götürdüm 740km de yağı felan değiştirdik. bu arada çoğu formda
yazılıp çiziliyo 95 oktan 97 oktan die ben geçen benzincide sorumlu kişiyle görüştüm bizzat performans olarak kaçışın değişir daha seri olacağını söyledi
denemek istedim ki ben farkı fark ettim. eskisine nazaran daha hızlıyım trafikte
devir olarak hızlı yükseliyo paylaşmak istedim arkadaşlar. . duydun muu "gezgin " ne diyosun bu konuya. .
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Mondial 151Rs -Yakında Hyosung gt250r..!
25-06-2008, 18:15 PM
selam atom karımcalar gidiş geliş 700 km yol yapmayı düşünüyoruz kayışı gidecegim gün taktıracam power link dayanırmı sızce kayış yollarda...