Adana'dan Selamlar

R. Alparslan 1977 doğumluyum. Yamaha DRT 125 marka 1998 model motor kullanmaktayım. Adana iş Mekezinde Kuruyemiş imalatı yapmaktayız.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgelmişin deee
bana daha kayıt için başvuru yapmadın :silent:
kim olduğumu bilmediğinden kaynaklanıyor :p
nesse hoşgeldin bakalım :p:p

şimdi oldu hoşgeldin hemşom çitlek getirdinmi:mrgreen: kalıcı ve katılımcı olursun inşallah

Adana İl Temsilcisi
R. Alparslan 1977 doğumluyum. Yamaha DRT 125 marka 1998 model motor kullanmaktayım. Adana iş Merkezinde Kuruyemiş imalatı yapmaktayız.

Adana sayfasına da yazdım.hoş geldin.bu arada ben de Adana iş merkezinin girişindeki Ziebart'tayım.ismim Bora.yoksa sabahları gördüğüm beyaz kroslu arkadaş senmisin?

:)) Ben daha buraların acemisiyim Muhtar abla. İdare et. Evrakları en kısa sürede tamamlayıp getiririm. :)

aferin cocuuuumm böölee ol :bounce:
ama bugünnün işini yarına bırakma en kısa zamanda tamam la evrakları :wiinkk:
tekrar hoşgeldin :rendeer:

eyvallah şaka yaptım senin gelmen yeter teşekkürler

yok yok o şaka yapmadı zaten şaka yapmayı sevmeyen bi abimiz kendisi :p sen getir çitleklerimizi ilk bulusmada yoksa ikamet vermem adana mt yee haberin olsun :cherry::cherry:

Son düzenleme:
Adana sayfasına da yazdım.hoş geldin.bu arada ben de Adana iş merkezinin girişindeki Ziebart'tayım.ismim Bora.yoksa sabahları gördüğüm beyaz kroslu arkadaş senmisin?

Evet. Bizim işyeride sitenin tam öbür köşesinde. :) Sizi sık sık görüyorum ama bir türlü tanışmak nasip olmadı. Birgün çerez yemeye beklerim. :)

hoşgeldiniz çerrezci:rendeer:
forumda katılımcı ve kalıcı olman dileğiyle..
tarsus tan kucak dolusu sevgilerle..:rendeer:

çerrezci kardeş hoşgeldin sefalar getirdin :rendeer: ayrıca logo baya güzel seninmi tasarım

Forumdan Uzaklaştırıldı
hoşgeldin CERREZCI :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar