Reenkarnasyon

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Merhaba arkadaşlar.
Ben Coq.

Yeni üye değilim.:)

Kullanıcı adım, "Coq" yazılır, "Kok" okunur.

Horoz anlamına gelir.
Şarkısı da vardır. :p Hatta videosu da...
Aaa ben seni tanıdım! Sen şusun! şeklinde zeka belirtileri lütfen göstermeyiniz. Tanıyanlar kendine saklasın. Tanımayanlar ise kafa yormasın. Zaten onlar tanımasın diye kullanıcı adımı değiştirdim.:)

Aşağıda tanıtım videomuzu izleyebilirsiniz.:wiinkk:

(hoparlörlerinizin sesini açınız.)
[YT]L2_N4Xbb62E[/YT]

arramıza hoşşgeldin :) Yeni deilsin ama yeni sayılırsın :) KoK pardon Coq :p

tanıdığımı söyliyeyimde öyle devam ediyim.yeni nickinizle tekrar hoşgeldiniz.:rendeer:

Yuhhh diyerek başlamak istiyorum. :mrgreen::mrgreen:

Tam Winamp'da " clint eastwood (album_version) - quiz " parçası çalıyordu ki video'ya tıkladım...

:queen::queen::queen:

Winamp'ı kapattım. Parça kaldığı yerden devam etmeye başladı... :cherry::cherry:

Aramıza hoşgeldin... :cat:

Aaa ben seni tanıdım! Sen şusun! şeklinde zeka belirtileri lütfen göstermeyiniz. Tanıyanlar kendine saklasın. Tanımayanlar ise kafa yormasın. Zaten onlar tanımasın diye kullanıcı adımı değiştirdim.

Ben tanıdııııım. :mrgreen:

Tekrar hoşgeldin. :rendeer:

Yeni nikinin doğru yazılışı cock, argo anlamı da pis bişe. Ben sevmedim bi daha değiştir:p

Horoz bana Fransa'yı hatırlattı. Fransa da birini ama... Emin değilim. Herneyse tekrardan hoş geldin...

Hiç konuşmadık ama ben çok okudum mesajlarınızı hemende tanıdım, hoşgeldiniz.
Ben hiç tanışma topiği açmadım bendemi tekrar üye olsam.:silent:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Yeni nikinin doğru yazılışı cock, argo anlamı da pis bişe. Ben sevmedim bi daha değiştir:p

Yav kaç senelik adımı bana mı öğretiyon?:)
O senin dediğin ingilazca bikerem.:)
Neyse bulaşmayacağım bu gün sana, az önce başka bir topicte yazdıklarını okudum. Fena sinirlisin anlaşılan.:)
Cezerye ile ikiniz bir şeyler anlatmaya çalışmıssınız da anlayacak adam orada değil. :p
Uğraşmayın...:wiinkk:
Horoz bana Fransa'yı hatırlattı. Fransa da birini ama... Emin değilim. Herneyse tekrardan hoş geldin...

Lafı ağzımdan aldın. Tam ben yazacaktım sen yazmışsın. Bu kullanıcı adı bana da oralardan birini hatırlattı.:queen:

Tesadüfün böylesi... cık cık cık. (dil damağa vurularak yandaki ses çıkarılmaya çalışılacak.)

Super Moderator
Bienvenue M.Coq;
Si je ne trompe pas, t'avais vendu ton RR, on attendait un ER6?

Allez le bleu...:p

Yav kaç senelik adımı bana mı öğretiyon?:)
O senin dediğin ingilazca bikerem.:)
Neyse bulaşmayacağım bu gün sana, az önce başka bir topicte yazdıklarını okudum. Fena sinirlisin anlaşılan.:)
Cezerye ile ikiniz bir şeyler anlatmaya çalışmıssınız da anlayacak adam orada değil. :p
Uğraşmayın...:wiinkk:

Lafı ağzımdan aldın. Tam ben yazacaktım sen yazmışsın. Bu kullanıcı adı bana da oralardan birini hatırlattı.:queen:

Tesadüfün böylesi... cık cık cık. (dil damağa vurularak yandaki ses çıkarılmaya çalışılacak.)

Ayy sen şu Fransız arkadaşsın tımaaam :p Ben ne biliyim Fransızcam yok ki :mrgreen: Olsun ben yine de sevmedim çok argomsu olmuş :) Eskisi sanki daha güzeldi.

Hıı kızdırmışlar Cezerye'yi. Ben sinirli değilim ya, sinir duyularım pek çalışmaz benim, genetik bi sorunum var bu konuda:)

Bazen kendi kendime 'neden sinirlenmiyorsun sen' diye sinirlendiğim bile oluyor düşün yani o kadar dehşet durumdayım :mrgreen:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Bienvenue M.Coq;
Si je ne trompe pas, t'avais vendu ton RR, on attendait un ER6?

Allez le bleu...:p

Yahu hoşgeldini bırakın.
Burdaydım.
Tuvalete gittim geldim sadece.
Foruma bak be, moderatörleri bile kibar...:p
Er6 olmadı.Değiştirmek için bir teklif yapılmıştı ama binip kullanınca vazgeçtim.
Eski motorum satıldı ama hala bende. Alan adam bankadan kredisini bekliyor. Ben 2008 model RR aldım. Ben de alan adamın kredisini bekliyorum.:)Motorum henüz teslim edilmedi. Yerine başka bir şey verdiler.:) Bir topic açıp anlatırım onu da..:)
Güzel bir sürpriz oldu aslında...:cat:

Super Moderator
O değil de, şu "avais vendu" kısmını doğru kullandım mı, passé bilmemneydi, sadece yazıda kullanırdık zamanında, hala doğru kullanabiliyorsam mutlu olacağım da...:)

p.s.: Aman efendim o sizin kibarlığınız...:rendeer:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
O değil de, şu "avais vendu" kısmını doğru kullandım mı, passé bilmemneydi, sadece yazıda kullanırdık zamanında, hala doğru kullanabiliyorsam mutlu olacağım da...:)

Boşver ben anladım.:)
Konuşurken senin yazdığın gibi okunabilir ama doğrusu,
"tu avais" olacak.
Senin de yazdığın gibi,
Yazım dili önemli...:wiinkk:

Yeniden yine hoşgeldiniz... :)
Selamlar Bursa'dan...

Son düzenleme:
Moderatör (forrap)
Hoşgeldin tekrar:)
Kim olduğunu anlamam bir kaç saniyemi aldı(saat ve alınan sıvı göz önüne alındığında normaldir),o anlamadığım süreç içerisinde iyi şeyler düşünmedim açıkcası hakkında:p
Yeni nickin hayırlı olsun..:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar