Selamlar...

Öncelikle herkese hayırlı forumlar.

Şu iki tekere merak saldım salalı bana faydası dokunan en geniş mecralardan biri olan internette sürekli karşıma çıkan iki şey var dı. Biri motosiklet.net diğeri ise cbr125. İşini iyi yapan bir yönetim ve ortamı kirletmemek için özen gösteren bir topluluğun bulunduğu bu sayfalarda yararlı bilgiler, güzel paylaşımlar ve az geyikli konular dileğiyle cümleten hoşbulduk...

Beni buralara atan rüzgarın adı CBR 125...
Bilgi ve tecrübelerinizden anladığım kadarıyla çoğunuzun ortak görüşü, tarz ve sınıfının en iyi başlanıç seçeneklerinden biri olan Honda CBR 125 R' a kafayı takmış durumdayım. Dolayısıyla 2500-3000 ytl arasında tavsiye edebileceğiniz bir CBR'a da talibim.

Aramıza hoşgeldin arkadaş. Katılımcı olman dileği ile.... :rendeer:
CBR 125R ye bende 2004 te merak salmıştım. Geçti...

hoşgeldin dostum bende cbr alamayanlardanım direkten döndük ama arkadaşım aldı baya kullandım hevesimi aldım o motordan gayet iyi başlangıç için iyi neyse tekrar hoşgeldin

Hoşgeldin aramıza paşam...:rendeer:

Almak isteyenler kısmında bir başklık aç..İnan bulacaksındır istediğin
cıbırı....:wiinkk:

aramıza hoş geldin:rendeer:
istediğin cıbırı en kısa zamanda bulman dileğiyle:cat:

CBR125 arayanların açtıkları birkaç başlık var, oları takip ediyorum zaten... yeniden aynı konuyu açmaya gerek yok diye düşünüyorum<<<

selam arkadasım hos geldın aramıza benım baslagıcda cbr 125 di gayet saglam bir motordur cok dustum kendısınden hıc arıza cıkarmadı tavsıye ederim parçaları biraz pahalıdır dikkat

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
aramıza hoşgeldin istediğini bulman dileğiyle elbette burda bütün sorularına cevap bulabilirsin doğru adres.

ilk ewwela aramıza hoşgeldin elimdeki motoru satınca bende düşünüyorum bu cbr'yi hakikaten güzel motor
umarım istediğin motora kavuşursun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tanışma topiğinin tarihi 2006 yı gösteriyor. İyi sabretmişsin :cherry:

2006 dan beri alamadın mı hala istediğin cıbırı :queen:

Şaka bir yana da hayırlısı olsun.
En kısa zamanda uygun bir şey bulabilmen ümidi ile :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar