herkeşe merabalarr...:P

selam arkadaşlar ben emre,çoğunlukla İstanbul'da,yer yer de Ankara'dayım:),motosiklete yeni başlıycam görüş ve önerileriniz için şimdiden çoook teşekkür ederim..görüşürzz..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin aramıza,motosiklete yeni başladığına göre sende benim gibi sonradan ayıkan arkadaşlardansın yani:mrgreen::mrgreen:karpuzunu uzun süre dağıtmaman dileğiyle :rendeer::queen:

Hoşgeldin öncelikle kask,mont, eldiven, pantolon ve eğitim almadan başlama. herhalde ehliyetin de vardır.

Sürüş teknikleri bölümündeki öğretici bilgileride okumayı ihmal etme.

sonra motorunu al ve gezmeye başla

hosgeldinnn ilk basta togepi arkadasın dedıgı gibi karpuzunu uzun süre dağıtmaman dileğiyle

vala atın ölümü arpadan olsun hem ne kadar erken o kadar iyi:cherry: abi kaskı anlarımda hadi montta eyvallah,pantolon dahi o kadar önemli mi ya?yolda kimse doğru dürüst kask bile takmıyo:farao: ayrıca ehliyrtim henüz yok:queen:

vala atın ölümü arpadan olsun hem ne kadar erken o kadar iyi:cherry: abi kaskı anlarımda hadi montta eyvallah,pantolon dahi o kadar önemli mi ya?yolda kimse doğru dürüst kask bile takmıyo:farao: ayrıca ehliyrtim henüz yok:queen:

Ölüm kurtuluş ama düştüğünde dizine birşey olursa bu genç yaşında ?

Sen istersen şöyle bir şey yap dizini ve elini asfalta 15 cm birazcık sert sürt, yada eline en kalın zımparadan al sonra dizine sürt sonra sonuçları yazarsın buraya

Yada sen hiç uğraşma git dört teker al bunları yapmak zor geliyorsa

Yenisin öğrenirsin, hoşgeldin :) MT de bi kaç hafta takıl, kendinde ki değişikliğe sen bile şaşırırsın.. :)

kardeş öncelikle hoşgeldin.Sen biraz burada gezin fikrin değişir önce ehliyet sonra korumalar en son motor
kazasız belasız sürüşler

Ölüm kurtuluş ama düştüğünde dizine birşey olursa bu genç yaşında ?

Sen istersen şöyle bir şey yap dizini ve elini asfalta 15 cm birazcık sert sürt, yada eline en kalın zımparadan al sonra dizine sürt sonra sonuçları yazarsın buraya

Yada sen hiç uğraşma git dört teker al bunları yapmak zor geliyorsa

evet kesinlikle farkındayım bunların,ama alışkın değilim işte;)..değişiklikleri de tahmin edebiliyorum genelde herkes 1000cc lik sportlara heveslenip direk onları almayı düşünüyorlar ve 2-3 gün içinde hevesleri 250cc nin altına düşüveriyo:p ben chopper la başlamayı düşünüyorum ama fazla alternatifim yok hangi marka hangi model nedir ne değildir???:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar