merhabalar. yüksel ben. kabul ederseniz artık bende aranızdayım.

merhabalar. yüksel ben. istanbul da oturuyorum. siz sevgili motorcu dostlarla bir arada olmaktan çok mutluyum. iki senedir motora biniyorum yaklaşık bir senedir motosiklet neti takip ediyorum az çok elimden geldiği kadar. ve ilk defa yazıyorum neden bilmiyorum ama çok heyecanlandım yazarken. sanki bir yarışma proğramına katıldım. yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :)

sevgilerimle.

İlh hoşgeldin benden olsun :rendeer:

Yalnız 1 sene uzun bi zaman dilimi olmuş bayaaa:cyclopsan

Hoşgeldin öyle oluyor bende baktım,okudum,baktım,okudum en sonunda yazmaya karar verdim. Tekrar hoşgeldin katılımcı olman dileği ile :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Valla ben hiç okumadan üye olmuştum sonra okumaya sonrada yazmaya başladım acaba bende mi terslik var :) Neyse lafı gevelemiyim hoşgeldin arkadaşım inşallah umduğunu bulursun paylaşımcı olman dileği ile

valla ben direk baktım motosiklet yazıyo direk üye oldum atladım :cherry:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Aramıza hoşgeldin.:rendeer:

Valla ben hiç okumadan üye olmuştum sonra okumaya sonrada yazmaya başladım acaba bende mi terslik var :)

bende öyle yaptım sende bi terslik yok yaw yada ikimizdede var bişeyle

hoşgeldin yuksel:rendeer: katılımcı olman dileğiyle doğru yerde oldugunu sölemeye gerek duymuyorum nede olsa 1 yıldır takip ediyormusun formu:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
1 sene içinde hoş geldinnnn bakalım :cherry:

Aramıza hoşgeldin arkadaşım valla bende siteye girer girmez önce üye oldum sonra anladım ne kadar güzel bir yerde olduğumu ve üye olarak ne kadar doğru yaptığımı :cherry:
kazasız belasız sürüşler dilerim

GKN

:)
hoşgeldin:rendeer:
şanslısın, topic in sapasağlam
heyecanlı olduun için arkadaşlaırın insafına geldi heralde:))

hoş bulduk arkadaşlar. herkese teşekkürler yorumlarınız ve sıcak kanlı karşılamanız için. katılımcı olacağım tabi ki. çok güzel bir site ortam güzel sizler güzelsiniz :cat: herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum. farınızda yolunuzda açık olması dileğiyle..

Kapışalımmmıııııııııııııııııı :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar