yettim gari

kaç zamandır motor alasım vardı. hep sallıyodum. sonunda iş yaptığımız arkadaşlardan birisinin motorunu sattığını öğrenince cesarete geldim. arkadaşın hyosung gt 250 R sini alarak bu camianın inşallah içten bi parçası olmak niyetindeyim.

ehliyet alana kadar bizim çevrede mahallelerde takılıp motora elimi iyice alıştırdıktan sora kaynaşmak karışmak paylaşmak dileğiylen :)

endüstriyel tasarımcıyım :) istanbulluyum. saygılar sevgiler :)

Hoşgeldin arkadaşım.Biraz telaşlı bi zamanımıza denk geldin ama inşallah seni uğur yapıcaz.MOtorunuda iyice tanıdıktan sonra gezilrde kaynaşırız artık.Ama Allah aşkına dikkatli kullan:cat:

Hoşgeldin arkadaşım.Biraz telaşlı bi zamanımıza denk geldin ama inşallah seni uğur yapıcaz.MOtorunuda iyice tanıdıktan sonra gezilrde kaynaşırız artık.Ama Allah aşkına dikkatli kullan:cat:

telaş derken? kötü bişeyler mi oldu hayırdır :( uğur yapmaktan filan bahsedince merak ettim

Çok sevdiğimiz necdet abimiz dün gece kaz geçirdi.Şu an yoğun bakımda,Bende sana hoşgeldin derken SEni uğur niyetine karşılayayım diye böyle yazdım.Kusura bakma.

kusur ne demek arkadaşım :( çok üzüldüm. çok geçmiş olsun. umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur. umarım bu nacizane girişimim uğur getirir de necdet arkadaşımızı tekrar aramızda görürüz.

en profesyoneller için bile trafik bir tehdit her zaman. otomobil tır yada motosiklet olması çok farketmiyor. birisi o düdüğü çaldığında olacaktan kaçılacak yer de kalmıyor. yine de dikkatimizi toplayamadığımız zamanlar bindiğimiz şeyin tabuta dönüşebileceğini hiç unutmamak lazım. acil şifalar diliyorum arkadaşım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar