selam

selam arkadaşlar bende istanbul avcılar tarafından katılıyoruz henüz ögrencıyım motor almak için cabalıyoruz:):)2 senedir arastırma yapıyorum forumda baya fayfalı oldu umarım hep burda oluruz :D

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
selam hoşgeldin aramıza 2 senedir araştırma yapıyorsan enimim çok faydasını görürsün:cat:

Son düzenleme:
ozan hoşgeldin:rendeer: 58 sivaslı olduğunumu anlatıyor acaba? bende sivaslıyımda:cat:

selam arkadaşlar bende istanbul avcılar tarafından katılıyoruz henüz ögrencıyım motor almak için cabalıyoruz:):)2 senedir arastırma yapıyorum forumda baya fayfalı oldu umarım hep burda oluruz :D

hoş geldin inşallah aradığın motora ulaşırsın,
buarada iki senedir araştırdığın tecrübelerden faydalanarak ne almaya karar verdin diye soruyorum
CEVAPLARSIN İNŞALLAH

aramıza hoş geldin.
avcılardan baya bir katılımcı var ama hala toplanıp tanışamadık ama olur inşalla.

ozan hoşgeldin:rendeer: 58 sivaslı olduğunumu anlatıyor acaba? bende sivaslıyımda:cat:

evet abicim bende sivaslıyım
hoş geldin inşallah aradığın motora ulaşırsın,
buarada iki senedir araştırdığın tecrübelerden faydalanarak ne almaya karar verdin diye soruyorum
CEVAPLARSIN İNŞALLAH

bana su an en uygunu cbr 125 gibi geliyor biraz acemiligim var arastırıyorum biraz daha birikimden sonra alcagım
Aramıza hoşgeldin Ozan58 heralde yaşın değildir.:queen: Bende sivaslıyım ve sivastayım (merkez/yerlisiyim) CBF 150 :)

neresinde abi sivas merkezın daha yenı geldım sayılır ordan

VE DİGER TÜM ARAKADAŞLARA TEŞKÜRLER:)

abi yetişmesi gereken işler varıdı kusura bakmayın nasılsın abi

asm

hoşgeldin sefalar getirdin

Allah, öğrencinin yardımcısı olsun :)

amin diyorum abi biraz biriktirmiştim tam harc marc derken motorun yarısını alıyorduk şimdi tekerini alırım:D:D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar