::::slm Arkadaşlar::::

Ben CengiZ ist/ümr oturuorum foruma yeni üye oldum aranızda warsa ümraniyeli falan olan warsa tanışalım
--------------------------------------------------------------------------

Ben CengiZ ist/ümr oturuorum foruma yeni üye oldum aranızda warsa ümraniyeli falan olan warsa tanışalım
--------------------------------------------------------------------------

hosgeldinis cengiz bey...umarım kalıcı ve katılımcı olursunuz ... ben size yakın sayılırım ist.ataşehirdenim...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
::hosgeldi
aktif bi katılımcı olursun umarım :wiinkk:

eyw saolun arkadaşlar hoşbulduk motor kısmetse bayramdan sonra almayı düşünüorum kalıcı ve katılımcı olmamdan şüphenis olmasın

hoşgeldin cengiz bende dün geldim hoşuma gitti burası ya zaten motor ortamı nerde olursa olsun hoşlanılmayacak gibi değil dayanışmalar samimiyet muhabbet yok yok yani. Kazasız belasız günler dileğiyle. sevgi ve saygılar.

hoşgeldin cengiz bende dün geldim hoşuma gitti burası ya zaten motor ortamı nerde olursa olsun hoşlanılmayacak gibi değil dayanışmalar samimiyet muhabbet yok yok yani. Kazasız belasız günler dileğiyle. sevgi ve saygılar.
Hoşbulduk ewet güzel bir forum sitesi bide motorsiklet olunca bambaşka oluo ortam Herşey Motor İçin :cherry:

hoşgeldin arkadaşım katlımcı olman dileğiyle bakıyorum sen gelmeden namın gelmiş:queen: herkes tanıyor

yoksa tanımadan mı cengiz diyorlar:queen:

BİZİ Tanımayanmı WAR:cherry: ümr olan arkdaşlarımız mekanları belirtirseler hertürlü tanışırız

gel hadi atakente :mrgreen: ama suan carsıdayım igdasın tam orda sen nerdesin tam olarak

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
h.geldin dostum bende yeniyim caktirma aysegul nbr :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar