0 Km...yardiminiza Ihtiyacim Var

Sevgili Motosiklet Sevenler 37 Yaşindayim Ve Yillardan Beri Bir Motosiklet Hayalim Var Hiç Vitesli Motor Kullanmadim. şimdi Bir Tane Edinmek Istiyorum Sürat Yapanlardan Değil. Daha Spor Ve Klasik Modellerden Düşünüyorum. Lütfen Tecrubelerinizi Benimle Paylaşin. önerileriniz şu An Benim Için Altin Değerinde Esirgemezseniz çok Sevinirim Görüşmek Dileğiyle ... Mete

öncelikle aramıza hoş geldiniz :rendeer:

motosiklet modelleri bölümünde kendine uygun bir model ve tarz belirlersen daha iyi olur şimdi sana herkez kendi kullandığı motoru tavsiye eder.

ybr 125 al güzel motordur:)

bence de önce ufak ta olsa bi araştırma yap kendine uygun iki üç model belirle ondan sonra sor yoksa ybr cbr 125 ve cbf 150 öneri patlaması yaşanacak yine

Hoşbulduk

öncelikle Ilginize Teşekkür Ederim. önerdiğiniz Modeli Inceldim Netten.ancak Daha Ağir Bir Model Düşünüyorum Yaşima Da Uysun Biraz

Hayalimdeki Motor

Aslinda Hayal Ettiğim Motor Honda Vtx 1300s Gibi Birşey.ama Bu Konuda Acemi Olduğum Için Acaba Bu Modele Benzeyen Biraz Eski Modellerden Mi Başlamaliyim Sizce

Sevgili Motosiklet Sevenler 37 Yaşindayim Ve Yillardan Beri Bir Motosiklet Hayalim Var Hiç Vitesli Motor Kullanmadim. şimdi Bir Tane Edinmek Istiyorum Sürat Yapanlardan Değil. Daha Spor Ve Klasik Modellerden Düşünüyorum. Lütfen Tecrubelerinizi Benimle Paylaşin. önerileriniz şu An Benim Için Altin Değerinde Esirgemezseniz çok Sevinirim Görüşmek Dileğiyle ... Mete

bakın hiç vitesli motor kullanmadım diyorsunuz iyi düşünün

Aslinda Hayal Ettiğim Motor Honda Vtx 1300s Gibi Birşey.ama Bu Konuda Acemi Olduğum Için Acaba Bu Modele Benzeyen Biraz Eski Modellerden Mi Başlamaliyim Sizce

vtx 1300 biraz fazla ağır olabilir ilk motor olarak en azından shadow falan bakabilirsiniz cruiser de olsa 1300 le bu işe başlayanı pek görmedim yine de sizin kararınız allah yardımcınız olsun karar vermek zor

dostum aramıza hoş geldin.
öncelikle vitesli hiç kulanmadım demişsin ve daha ağır bişey istemişsin de ozaman 250cc bişey bak kendine başlangıç olarak ve bunların en ağır olanı kanuni taigardır bence onla başla sonra bakarsın daha uygun bişey ama önce can güvenliği ve tecrube.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar