Sonbahar

Neden İnsan Nasil Hİssedİyorsa Mevsİm O DeĞİl Mİdİr?

Nasil Mİsafİrperver Bİr Forma GelmİŞİm!

Son düzenleme:
Gaziantep İl Temsilcisi
hoşgeldir sefa getirdın umarım kalıcı olursun dogru yerdesin..............

hoş geldin tatlım....
gökkuşağı misali rengarenk bir yer burası...o renkleri sen de farkediceksin ilerleyen zamanlar da....:)

:)hoşgeldin hazan.... sefalar getirdin... sonbahar ı çok severim tıpkı diğer mevsimleri sevdiğim gibi....

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bu sıcakta sonbahar hayal etemek tabiiki normal.....

Hoşgeldin......:rendeer:

hoşgeldinde insanların başlıkla ilgili tepki vermesi doğal...sen bir tanışma başlığı açıyosun ve buna uygun içerik hakkında bilgi verici bir başlık seçmeliydin...

forumun bu bölümünün başlığındaki ana konu kendimizi nasıl hissettiğimiz değil yeni üye olan arkadaşlarımızın kendini tanıtmak için kullandığı bir bölümdür...şahsen ben başlığa ilk baktığımda tanışma başlığı olduğunu anlayamadım doğrusu...

aramıza hoşgeldin sonbahar kimimizde motordan ayrılık demek oduğu için oolabilir ilk yazılanlar...

İlgİnÇ Ben Mesajimi TaniŞma BaŞliĞi Altina Yazdim Oysa..tahmİnlerİ Zorlamak Motorculara YakiŞir DeĞİl Mİ?Üstelİk Kendİmİ HİssettİĞİm Gİbİ Yazdiysam,kendİmİ Tanittim Demektİr Bence!

Gerginliğe gerek yok hazan. Sen kendinden bahset bize, beat mi / activa mı motorun ? Meslek nedir vs gibi.. Bu arada 5 Ağustos'ta İzmir li arkadaşların organizasyonuna katılmak ister misin ?

İlgİnÇ Ben Mesajimi TaniŞma BaŞliĞi Altina Yazdim Oysa..tahmİnlerİ Zorlamak Motorculara YakiŞir DeĞİl Mİ?Üstelİk Kendİmİ HİssettİĞİm Gİbİ Yazdiysam,kendİmİ Tanittim Demektİr Bence!

sevgili arkadaşım ana sayfada görünen başlıkların mouse'la tıklayıp içeriğini görüntülemedikten sonra hangi başlık altında açıldığını anlayamazsın...bilmem anlatabildimmi...

nasıl hissettiğinden ziyade fark yatatıp dikkat çekmek için böyle bir başlık attım desen anlardım...meraklanma seninde başlığın elli üstünde mesaj alır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar