popcorn'umla tanışın

aranızda bir aydır varım dün 2005 popcorn aldım bu benim ilk motorum resmi:

makinam çok temiz çok seri ben motorlara çok hevesliyim tamiri severim bu motoru çok övdüler yeni başlangıç için aldım bu paraya alabileceğim en güzel makinayı aldım bu motora 600 ytl verdim motor çok seri ve güçlü 2 zamanlı olduğu için biraz ses yapıyo 2 kişi bayır yokuş vız geliyo sürmesi çok kolay yalnız amortisörler çok sertmidir çukurlarda kontrol zorlaşıyo baktıracam servise birde arka fren de ses var onunda elden geçmesi lazım bu motoru kullanan bilgisi olanlar tecrübelerimizi yazarsak foruma faydalı olabiliriz şimdilik hoşççakalın...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bildiğin popcorn bu ya ama sıfır ayarında galıba
dostum cok guzel ve temız gule gule kazasız belasız kullanırsın inşallah....
keyifli sürüşler....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kardeşim bizim burda mahallede marketcinin çırağında var sarı güzelde motora çok iiyi bakman lazım çünki bakmassan dalıyor onun dışında yolda bırakmaz ay bir fren sıktır devam et ama nerde oturuyorsun bilmiyorum ama istanmbulda isen burada 700 ytleye sana mondial 151rs alırdık bende var sarısı bende yeni başlıyorum ama basitti şimdi devrini almadan satıp 700 ytleliği alcam kırmızı renk çok hoş:) hayırlı olsun arkadaşım

tek sorunu frenleriçabuk gevşiyor ses yapıyor arka fren balatalarını kontrol et anında bitiyorr ... onun dışında güzel motor birde kaç kmde bilmiyorum ama 5 biinde bir buji değişiyor motor daha fazla ise 11 binde buji değissin istioyor güzel motordur hayırlı olsun yarın git yağını değiştirt aslında kmsini bilmyorum ama temiz bişiye benziyorr... valla ALLAH sahibine bağışlasın arka fren balataları çabuk bitiyor ama ön uzunn ömürlü en fazla kaç gördün bizim burdaki 70 kmyi geçemiyorda ...
ayda 1 frenlerini baktırırsan bi problem olmazz

iyi günler:)

hayırlı olsun kazasız belasız surusler dılerım:mrgreen:

hayırlı lsun bendede bir tane var popcorn ama yolda bırakmaz diğe birşey yok arkadaşlar baya baya bırakıyor:):) yağını benzinini eksit etme virajlara yatayım fln deme:)tecrübe konuşuyor:)arka frene hiç kimse birşey yapamıyor öyle ötecek o artık...ybr yi alınca ne zamandır binemez oldum keretaya iyi motordur ama:)mısır makinesi

Forumdan Uzaklaştırıldı
beyfa ne renk kaç bin km de birde satsan kaça satarsın bizim arkadaş arıyorduda uygunsa anlaşalım alalım [email protected] istanbulda isen tabi

merhaba

motoru aldım foruma bakamıyorum istanbul kazan ben kepçe ben bu kadar kaptıracağımı tahmin etmiyordum geçen hafta servise bıraktım kontrol için bide marj pedalından ses geliyodu o düzeldi triger kayışı değişti balata yağ vs. toplam 70 ytl ödedim servis tanıdık olmasına rağmen şuan başka problem yok bi kez yolda kaldım oda benzin bitti :d geçen bi titanla kapıştım yokuş olması avantajıyla geçtim yokuşlarda harika çekiyo bu kadar seri olacağını tahmin etmemiştim bi arkdaşa verdim kullandı banada alalım aynısından çok beğendim dedi gazı biraz fazla verdi tabi motor fırladı çok hoşuna gitti :queen:

hayırlı olsun. iyi günlerde kazasız belasız kullanırsın inşallah.
ve aramıza hoşgeldin:)

kazasız belsız süşler çok iyi fiyata almışsın nerden aldın yaa banada söle bende alim

murbil hayırlı olsun arkadasım.
Şensindir şakraksındır şu an. Benim ilk motorum olsa heyecan yapardım, elim titrerdi, aksam eve geldigimde aklım onda kalırdı bişi olmaz inşallah diye. Bu süreç ve tedirginlik hali yaklasık 2-3 ay sürerdi. sonrasında alısma devresi ve bünye düzene girerdi. İyi bak artık makinana, Ayrıca hosgeLdin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar