Alıntı:
|
MeTaL´isimli üyeden Alıntı
Unutma ki dünyanın en ünlü hackerı 17 yaşında bir veled  ...
|
Abi yani varya başkası olsa hadi neyse diyeceğim ama sen bu sitede zekasını kanıtlamış bi adamsın...

Ne demek 17 yaşında bi veled!!! Tamam ben 17 yaşındayım çok olgunum ben bitirdim olayı demiyorum ama şuda kesin ki 17 yaşında veled olmaz.Zira T.C. Anayasalarına göre bile 18 yaşında kişi kendi özgürlüğünü eline almış ve ailesiyle arasında bir bağlantı kalmamakla beraber yasalar çerçevesinde istediğini yapma özgürlüğüne sahiptir.Veled kelimesi bence saçma, ha şu da var seni iyi veya kötü tanıdığım için bu sözünü kötü niyetli söylemediğinden de eminim...Ama senden ricam şudur ki kendinin de benimsediğin fikir olan ''akıl yaşta değil baştadır'' felsefesine göre davranman...Ben bile çevremdeki çocuklara ki bunlar 10-12 yaşında çocuklar gençler diye hitap ediyorum şişşşşşşşşttt veled desem hoş olur mu yani

Vede 17 yaşında bir insanı bence genç olarak değerlendirmek lazım çünkü eğer 17-25 yaş arası birisi genç değilse kim genç olacak ve açıkta kalan gençlik mertebesini kim dolduracak 40 yaşındaki büyükler mi???? Ayrıca en büyük tutkumuz olan motorun ehliyet yaşı bile 17 dir sen şimdi motora veled işimi diyorsun yani

Vede bu veled diye tabir ettiğin insanlar 3 sene sonra askere gidecekler nasıl bir velettir bu bilinmez.(sen şimdi türk ordusuna veledler sürüsü gözüyle mi bakıyorsun....Ulan bende adamı ipe götürürüm ha

) Birde şunu söylemek isterim ki sitenin üyeleri arasında baya bi 17 yaşında dostumuz var hışmımıza uğramak istemiyorsan kelimelerinde ve geyiklerinde biraz daha dikkatli olmanı öneririm...

Kendimi büyük göstermek değil derdim zaten beni bilen bilir olgunmuyum çocuk yapılımıyım...Neyse benden bu kadar sanırım biraz uzun oldu ama ben 17 yaşında ki diğer dostlarımız adına ve o 17 yaşında ki veled hacker adına konuştum. Sanırım çok konuştum ama birinin bunları açıklığa kavuşturması gerekiyordu bende bu ulvi görevi üstlendim...Ben bunları diyim de sen gene istersen 17 yaşındaki veledler demeye devam et senin tercihindir.Ama göster ki saygı bulasın saygı...
Abarttım heralde yanlış anlaşılmasın Semih(MeTaL) abimizi severim.