anasayfaya git  

Tüm Motosiklet Siteleri  
Geri Dön   Motosiklet.NeT Forum > Motosiklet Türkiye Forum > Tanışma

MT Supermoto & Cross Kullanıcıları - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı

Bu konuya 318 cevap yazıldı 13256 kere görüntülendi

Konu Seçenekleri
Eski
  (#301)
BIYIKLI

BIYIKLI - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Hyosung RX125SM
Kan Grubu: A Rh-
14-04-2008, 00:15 AM

Fotoşokun her hakkı Kıldiken ve Kütükcan'a aittir.

Türk milletindenim diyen insan, herşeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. M.K ATATÜRK
Eski
  (#302)
arcangel

arcangel - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: XT660X
23-04-2008, 22:16 PM

Merhaba arkadaşlar,

Hayırlısı ile bi hafta önce İzmir e yerleştim. Burada başta enduro ve supermoto severler dahil birçok motor sever ve düzgün insanla tanışma imkanım olacağını düşünüyorum. Sercan, sana da ayrıca selamlar, fırsat buldukça motosikletnet buluşmalarında görüşmek dileği ile.

Barış
Eski
  (#303)
uglychild

uglychild - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Skyteam st 200 sm + AS 125 T + SUZUKİ gs 500 e
Kan Grubu: O Rh+
24-04-2008, 16:15 PM

Alıntı:
arcangel´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Merhaba arkadaşlar,

Hayırlısı ile bi hafta önce İzmir e yerleştim. Burada başta enduro ve supermoto severler dahil birçok motor sever ve düzgün insanla tanışma imkanım olacağını düşünüyorum. Sercan, sana da ayrıca selamlar, fırsat buldukça motosikletnet buluşmalarında görüşmek dileği ile.

Barış

ohh Barış ım, hosgeldin, ne zamandır giremiyordum buraya bi bakayim dedim ve seni gordum

umarim bundan sonra daha sık gorusuruz...

ARKADAŞLAR BU ARADA ELİMDE HİC KULLANILMAMIŞ BODY KORUMA VAR robocop...

almak isteyen varsa bana ulaşsın, bu aralar almak isteyen olursa verecegim, yaza kadar alan olmassa kendim kullanırım zaten...

etiketi herseyi üstünde,

http://www.motosiklet.net/forum/satm...dy-koruma.html

GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
Eski
  (#304)
ferdagulbenli

ferdagulbenli - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: 1950bmw r51/2 1979 honda bolder 2006 asya gy 200
Kan Grubu: A Rh+
28-04-2008, 14:07 PM

selam arkadaşlar ben dede asya gy 200 var herkese selamlar

ferdagülbenli
Eski
  (#305)
KaraKedim

KaraKedim - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: cok yakında olcak işalah (.
Kan Grubu: B Rh+
29-04-2008, 18:47 PM

selam millet. sitede yeniyim, aynı tutkuyu paylaşmak cok guzel.hepğ beraber nice camurlu ve ruzgarlı gunlere..

bir gün motorum olacak
Eski
  (#306)
exorcist

exorcist - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
02-05-2008, 09:58 AM

hey ahali super moto lastikleri konusunda fikri/bilgisi olan carmı değerleri özellikleri...

ulen çıkıp gazlamayı, tek başıma yol yapmayı çok özledim be...
god is busy ! can i help you!
Eski
  (#307)
aamy18

aamy18 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: SUZUKi BURGMAN
10-07-2008, 01:16 AM

cross gurubu icin bır logo hazırlanmıstı saha kalkmıs at gorunumlu motordu forumda nerdedır bılen varmı

ADIM AAMY DEGİL
18 YASINDA DEGİLİM
BAYAN DEGİLİM
Eski
  (#308)
motorize ekip

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: YEMEHE DT 125 R(inş.) KTM 640 adventure
20-07-2008, 01:37 AM

Alıntı:
aamy18´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
cross gurubu icin bır logo hazırlanmıstı saha kalkmıs at gorunumlu motordu forumda nerdedır bılen varmı
bu sayfada mevcut

http://www.motosiklet.net/forum/tani...basligi-2.html
Eski
  (#309)
ç.kaleli

ç.kaleli - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: almayı düşünüyor
29-09-2008, 19:00 PM

yeni zongshen marka 200 cc lik cross almak istıyorum 2. el 150 km de ama bana parası bana biraz ucuz geldi bu motorda bi adilik olabılırmı nasıl anlaya bılırım
Eski
  (#310)
hate....!

hate....! - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: hyosung rx125sm
07-11-2008, 17:25 PM

Alıntı:
ç.kaleli´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
yeni zongshen marka 200 cc lik cross almak istıyorum 2. el 150 km de ama bana parası bana biraz ucuz geldi bu motorda bi adilik olabılırmı nasıl anlaya bılırım
kardesım tawsıyedır.bırak ucuz zong mong al bıtane ramzey200 traktorden gonulludur senı doyuracagına garantı werırım.

bu arada mrb arkadaslar.bende yenı geldım sayılır:D bırazda resım atıyım hayırlı paylasımlar olsun.

Konu hate....! tarafından (07-11-2008 Saat 17:40 PM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.
Eski
  (#311)
killing_machine

killing_machine - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: (J)KAWASAKI KLX 350
08-11-2008, 08:09 AM

Alıntı:
KaraKedim´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
selam millet. sitede yeniyim, aynı tutkuyu paylaşmak cok guzel.hepğ beraber nice camurlu ve ruzgarlı gunlere..
gerçekten aynı duyguyu paylaşmak çok güzel zaten bu tür motosikleti olan insanlar birbiryleriyle çok sıcak arkadaşlık yapıyor.

Alıntı:
hate....!´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardesım tawsıyedır.bırak ucuz zong mong al bıtane ramzey200 traktorden gonulludur senı doyuracagına garantı werırım.

bu arada mrb arkadaslar.bende yenı geldım sayılır:D bırazda resım atıyım hayırlı paylasımlar olsun.
hoşgeldiniz... motosikletiniz güzelmiş ama tertemiz duruyor cross'a hiç yakışmıyor.

Konu killing_machine tarafından (08-11-2008 Saat 08:10 AM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.

MoToCroSS RuLeZZ
Eski
  (#312)
mhyen

mhyen - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Dylan da yok GT250R de Gilera Runner VXR 200 de...
08-11-2008, 09:26 AM

Benim de bu aralar supermoto'lar acayip hoşuma gitmeye başladı.Bana bunların cross'lardan farkı nedir söyler misiniz?Lastikleri hep kabak gibi görünüyor hangini gördüysem.Bunlarla asfaltta kayma yaşanmıyor mu?Ya da yağmurlu havalarda da yine aynı rahatlıkta sürülüyor mu?
Hoşuma gidenler suzuki drz400sm ile yamaha'nın yeni çıkartmış olduğu wr250x supermotor modelleri.Ayrıca bu motorlarda neden devir saati olmuyor?Benim scooterda bile var

Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> O defteri dürdüm artık !..
Sıfır gibi masterlock 8/10 güvenlik oranlı halat kilit Sahibinden.com ilan no:10609776
Eski
  (#313)
mami001

mami001 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: zongshen 200 gy-a croos
Kan Grubu: O Rh+
08-11-2008, 10:11 AM

arkdaşlar bende croos sevenlerdenim ve aranıza yeni ğirdim.bndede zongshen zs200gy-a var. ikinci el aldım motoru daha yeni yeni tanımaya başladım sizlerin yardımıyla daha çok tanıma fırsatı bulurum inş.

arkadaşlar bi sorum olacak bnm de zongshen 200 gy-a croos motor var ama yagını değiştirecem hangı markayı ve hangı yagı kullanmalıyım yardım edenler için teşekurler

Konu mami001 tarafından (08-11-2008 Saat 10:43 AM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.
Eski
  (#314)
hate....!

hate....! - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
08-11-2008, 23:37 PM

Alıntı:
killing_machine´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
gerçekten aynı duyguyu paylaşmak çok güzel zaten bu tür motosikleti olan insanlar birbiryleriyle çok sıcak arkadaşlık yapıyor.

hoşgeldiniz... motosikletiniz güzelmiş ama tertemiz duruyor cross'a hiç yakışmıyor.
kardesım ben acayıp asfaltcıyım rmzy 200 satalı bole oldum ben anlıcaan camurdan asfalta transfer oldum:D

Alıntı:
mhyen´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Benim de bu aralar supermoto'lar acayip hoşuma gitmeye başladı.Bana bunların cross'lardan farkı nedir söyler misiniz?Lastikleri hep kabak gibi görünüyor hangini gördüysem.Bunlarla asfaltta kayma yaşanmıyor mu?Ya da yağmurlu havalarda da yine aynı rahatlıkta sürülüyor mu?
Hoşuma gidenler suzuki drz400sm ile yamaha'nın yeni çıkartmış olduğu wr250x supermotor modelleri.Ayrıca bu motorlarda neden devir saati olmuyor?Benim scooterda bile var
supermoto adıyla adlandırılan motor cesıdı cros tıpı motora race tıpı cant we lastıgın takılmasıyla olur.ozellıgı 100de 70 asfalt 100 de 30 camurdur:Dınan olsun hareket kabılıyetı cewıklıgıyle kısa wırajlı yollarda race ona ayak uyduramaz.tabı bu 400 ustu supermotolar ıcın gecerlı.
yagmur ıcın gene ozel lastıklerı mewcut.

Konu hate....! tarafından (08-11-2008 Saat 23:40 PM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.

her zaman coban başka kaval baska calacak...!
Eski
  (#315)
praetorian

praetorian - ait Avatar

Aktif (Online)
Motosikleti: 2005 NX4 FALCON
08-11-2008, 23:43 PM

mhyen
bu motorlarda basitlik onemli oldugu ve crosslardan devsirildigi icin devir saati olmaz..(genellikle)
supermotolar(gercek supermotolardan bahsediyorum) bi racing kadar hatta yer yer racingden daha iyi viraj alir,zira o kabak gibi dedigin lastiklerin aynisi racinglerde kullanilir..

bu topigin basindaydi sanirim,fransada cross motorlarina race jantlari takilarak superMOTO lar olusturulmus
uygun fiyatli olarak alabilecegin en iyi supermoto xt660x dir..
drz den daha uygun fiyata 2.elini bulursun,ancak sorun su ki yuksek motorlardir
arazide herhangi motordan farki olmaz zira ustundeki lastikler salt asfalt icindir(yine genellikle)

ÖZGÜR DUYGU B RH+
NX 4 Falcon
öfkeni zaferin için kullan kendine hakim ol
Eski
  (#316)
hate....!

hate....! - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
08-11-2008, 23:43 PM

Alıntı:
mami001´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkdaşlar bende croos sevenlerdenim ve aranıza yeni ğirdim.bndede zongshen zs200gy-a var. ikinci el aldım motoru daha yeni yeni tanımaya başladım sizlerin yardımıyla daha çok tanıma fırsatı bulurum inş.

arkadaşlar bi sorum olacak bnm de zongshen 200 gy-a croos motor var ama yagını değiştirecem hangı markayı ve hangı yagı kullanmalıyım yardım edenler için teşekurler
motorun hayırlı ugurlu olsun arkadasım. kım ne der bılmıyorum ama ben yag da full sentetık castrolu tercıh edıyorum.sanada tawsıye ederım.
castrolden bı katalog edınırsen weya ınternetten arastırırsan motoruna uygun bıseler bulursun

Alıntı:
praetorian´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
mhyen
bu motorlarda basitlik onemli oldugu ve crosslardan devsirildigi icin devir saati olmaz..(genellikle)
supermotolar(gercek supermotolardan bahsediyorum) bi racing kadar hatta yer yer racingden daha iyi viraj alir,zira o kabak gibi dedigin lastiklerin aynisi racinglerde kullanilir..

bu topigin basindaydi sanirim,fransada cross motorlarina race jantlari takilarak superMOTO lar olusturulmus
arazide herhangi motordan farki olmaz zira ustundeki lastikler salt asfalt icindir(yine genellikle)
farkında olmadan aynı seyı yazmısız baskan:Ddemekkı doru bılıyoruz:D

Konu hate....! tarafından (08-11-2008 Saat 23:47 PM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.

her zaman coban başka kaval baska calacak...!
Eski
  (#317)
mhyen

mhyen - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Dylan da yok GT250R de Gilera Runner VXR 200 de...
09-11-2008, 21:43 PM

Alıntı:
praetorian´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
mhyen

Abi beni biliyorsun zaten yüksek olanlarla pek işim olmuyor
Suzuki drz400 cidden çok hoşuma gitti ama hem pahalı makinalar hem de ben anlamıyorum pek.Dediğim gibi alakasız olduğun birşey nasıl ilk gördüğünde hoşuna gider de heveslenirsin ya öyle birşey benimkisi
Bu arada lastikleri cidden kabak gibi

Abi benim kafa bu aralar ciddi ciddi ka'ya kaymaya başladı da bakalım hayırlısı

Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> O defteri dürdüm artık !..
Sıfır gibi masterlock 8/10 güvenlik oranlı halat kilit Sahibinden.com ilan no:10609776
Eski
  (#318)
MAGNETO

MAGNETO - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: RMZ GY-150 3-A 2007
16-11-2008, 13:26 PM

selam arkadaşlar geçen pazardan bir kare nasıl

çok güzel bir krost pisti buldum ordan çektim

İKARUS :ama kanatsız
Eski