Alıntı:
offroad´isimli üyeden Alıntı
Slm Arkadaşlar,
honda xl200 um var 4000km yol yaptım 90% arazıde. değiştirip CRF250F almayaı düşünüyorum.Genelde enduro yapıyorum atlama zıplama yok bende(henuz). Dış kaynaklı sitelerde çok met ediyorlar.Anladığım kadarı ile tek problemi sık sık sıbop ayarı gerektırıyormuş.Buda zor muş.
Bu motoru bilen var mı.?
Cevaplarınız için şimdiden teşekur ederim
|
Sercancığım Senin nickin ne olsa bewn seni tanırım.
Hoş bulduk. Şu lasıkleri değiştirdin mi?.Yeter artık Haletde Offroad yapalım beraber.
Alıntı:
dishy´isimli üyeden Alıntı
Arkadaşlar geyik olsun diye yazmıyorum.. Biliyorsunuz enduro delisiyim ve motoru değiştirmek istiyorum artık.. Cbf 250 almak istiyordum ama çok tuzlu geldi açıkçası.. Hem pahalı hem tarzım değil.. Diyorum ki xl200 filan mı alsam.. 3.000 ve 4.000 YTL arası ikinci el temiz bulabilir miyim? Skyteam ve Zongshen ne malı? Sıfırı ne kadar?
Yardımcı olursanız sevinirim....
Bir de bu tarz motorlar tek kişilik mi? 
|
Ben Xl 200 geçen sene aldım 4000 km yol yatıpm 80% arazide.hiç bir sorun çıkarmadı.Ve çok zevkli bir motor. iki kişi binebiliyorsun.
Şimdi motorumu satıyorum, Büyütmek için.İstediğin ustaya gösterebilirsin motoru hiç bir sorunu yok.
Benımkini al alma önemli değil.Ama sana kesinlikle tavsiye ederim.Her şey den önce bir honda parca sorunu yok, her zaman satabilirsin. Ama bir çinliyi ikinci el satamazsın yada cok büyük fiyat farkı ile satarsın.
Bol Şans.