Merhaba,
Manyetik algılama yöntemi ile çalıştığından, Maşa ve Jant teli arasındaki mesafeyi daraltmak için bir parça yapmak gerekemektedir!! yoksa sensör ve Jant teline bağlanan mıknatıs tetikleme işlemini ve ölçüm yapamaz.
Önümüzdeki günlerde benim sistemin fotoğraflarını yayınlayarak örnek verebilirim.
Malzemeler tedarik edildiği taktirde montaj gayet basit.
Bisikletçilerde bulunur fakat üçkağıda gelmeyin

mutlaka malzeme kalitesine bakın. Çocukları avuttuğumuz km saatlerinden kakalamasın satıcılar.
Ben genelde, Japon-Cat Eye ( kedigözü ) ya da foto da olduğu gibi Alman VDO kulanıyorum bu markalar gerçekten çok kaliteli zira yağmur,sıcak,soğuk büyük etken oluyor.
Cat Eye'larda genelde stadart jant ve üstündeki lastiğin ölçülerine uygun kodlama kullanılmakta.
VDO ve bazı farklı modellerde ise, dış lastiğin çepetrel mesafesi kodlanarak kullanılıyor! onun için bu tipler Motorsiklete daha uygun.
Selamalar,
Özer
Alıntı:
kenya´isimli üyeden Alıntı
Selamlar herkese  Başlığı yeni gördüm hemen daldım içeri motorumun resimlerini buraya atacağım ama ondan önce Özer abime bir soru sorayım. Abi o taktığınız dijital km saatinin takım işlemi zor mu kolay mı? Ve herhangi bir bisikletçiden bulabilirmiyiz? VEya herhangi bir markaya güvenebilirmiyiz yoksa bilindik bir marka alalımmı? Benim motorun hızı biraz fazla gösteriyor gibi de bende alıp takmak isterim. Yardımların için şimdiden teşekkürler abi. 
|