www.cruizercustomizing.com 'dan 12 Aralık 2006'da sipariş verdiğim parçalar bugün elime ulaştı. Bilgilendirmek amaçlı sizlerle paylaşıyorum. Açıkcası biraz umudumu yitirmeye başlamıştım geleceğinden. İşte fotolar:
Krom kaplı korna kapağı:

Maalesef plastik. Takması biraz zahmetli, kırmadan kornayı kapağın içindeki çentiklere geçiremekte çok zorlandım. Ama yerine iyi oturdu, çıkmaz asla

Fiyatı: 11$ - Bence plastik bi kapak için çok fazla. Ders oldu, bundan sonra kullanıcı yorumlarınıda okuyacağım..
Krom kaplı 4'lü somun:

Aslında bir sonraki parçanın montajı için düşünmüştüm bunları ama sissy bar'ı sabitleyen somunlarla değiştirmeye karar verdim.
Fiyatı: 5 $ (Dördü birlikte)
Krom kaplı plaka çerçevesi:
Tam bir hayal kırıklığı. Şekli Türkiye'deki plakalara uymuyor. Uzak durun.. Poşedinden bile çıkartmadım. E-Posta gönderdim; Ürünü geri yollayın, başka bir ürün alırken fiyatını düşelim dediler.
Fiyatı: 3$
10$'da kargo parası verdim toplam 24$'a mal oldu. Aslında amacım pahalı parçalar almadan önce internet sitesini değerlendirmekti. Kargo içi sünder kaplı su geçirmez A4 boyutunda bir zarf ile geldi. Pakette gayet sağlamdı.
Biraz kazık yedim gibi ama merakım geçti. Türkiye'de bulamadığım parçaları bu siteden temin edebilirim diye düşünüyorum. Bazı parçalar harbiden uygun fiyatlı görünüyor..