bende bir haftadir cruiserciyim tuhaf bir başlangıc oldu benim için...gecen hafta motor galerisine gittim ve yamaha dragstar almak istedim satıcı bana daha once ne kullandığımı sordu bende araba kullandım die cevap verdim

...hayır motor olarak ne kullandınız dedi

ona daha once hiç motor kullanmadığımı söledim ve motoru bana satmak istemedi tum paray masanın ustune koydum onu alıcam vede burdan motorla gidiceğimi sölesemde tok bir galeri olduğu için pek umursamadı...nitekim o motora olan aşkıma daha fazla dayanamadı ve motoru bana verdi

ve ertesi gun sadece bir saat ders aldım...su sıralar 250 km yol yaptım..ve 3 kaza atlattımm..malum ist da yasıyorum tum taxi ve minibusler beni sıkıstırmaktan haz alıyorlar sanki ama sunuda sölemeliyim 3 gundur buna pek izin vermıyorum....motor aldığımda çok buyuk gelmişti beni biraz ürkütmüştü ama ben onu garaja koyup seyretmek için almamıştım

(bunu yapan bir kaç kişi tanıyorum)bu sitedede yeniyim resminide koymak isterdim ama nasıl yapıldığını bilmıyorum...öğrenince siiznle paylaşmak isterim...kendinize iyi bakın..taxi ve minubuslere dikkat edin

..