Selamlar

Merhaba arkadaşlar,
Bir süredir siteyi takip etmeme rağmen aktif olarak yazmaya bu gece itibariyle başladım niyeyse..
Kısaca kendimi tanıtmam gerekirse; İstanbul'da ikamet ediyorum, bir gsm operatöründe oracle developer olarak çalışıyorum, ilk motorum CBR 600F oldu, çünkü ondan başka hiçbir motoru beğenmiyordum, ta ki alıp da üzerine binene dek.. Sitede anladığım kadarıyla "1000'likle değil ama 600'lükle başlıyorum" yorumuna sahip arkadaşlar var, aman diyim arkadaşlar, aklımın hayalimin almayacağı bir güçle karşılaştım ve ilk düşüşümde nasıl bir hata yaptığımı anladım ve ayın 2'sinde aldığım motorumu 28'inde sattım, çok da mutluyum sattığım için..
Yeni sezona bir cbr 125 r veya hyosung gt250 r ile girmeyi planlıyorum.
Şimdiden herkese iyi forumlar dilerim, kaportanız asfalt görmesin :D

Super Moderator
Aramıza hoşgeldin...:rendeer:
Umarım forumda aradığını bulur, kalıcı olursun.

boy

Alican, seninle aynı kafada olan arkadaşlara daha detaylı bilgi verirsen iyi olacak. Özellikle sana 600F almaman için saatlerce dil dökmem sonucunda motoru aldığında neler olduğu hakkında. Herkes bu aletleri kullanmayı çok kolay sanıyor. Bu motorlar deneyimsiz kullanıcılara kesinlikle uygun değil.

Motosiklete neden büyük hacimli ve süratli motorla başlanmaz?

Öncelikle cümleten hoşbulduk, aranızda olmak güzel gerçekten..
600F tecrübeme dönersem; şöyle anlatayım, makinenin redline 15-16 bin gibi bir devirde başlıyor ve en ufak bir sağ bilek haraketiyle ibreyi çok rahat o sınıra dayayabiliyor. Dolayısıyla, bizim buralarda sokaklarda dolandım biraz ve tek düşündüğüm küçük bir hatamla o motor beni üzerinden atıp, önüne çıkan ilk araba, yaya, ÇOCUK veya her neyse ona saplanabilir olduğuydu.. bunu hissetmek gerçekten hiç hoşuma gitmedi ve şükür ki sadece bir dikiz aynası kırmak gibi bir hasarla atlattım.
Benim gibi bu işin emekleme safhasında olan arkadaşlar; bu konu üzerinde boşuna bu kadar konuşulmuyormuş, diyenlerin bir bildiği varmış, benden söylemesi..
Boy; bu konuda daha ne kadar istersen konuşabilirim, sanırım bunu sana borçluyum ha ne dersin :D

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoş geldin...

Motosiklet.NeT Ailesine Hoşgeldin :rendeer: :bestmt:

Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin (tıkla) ::gazete::

smiliegeneratortest14ao.png
smiliegeneratortest22iv.png
smiliegeneratortest31qe.png

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin..

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete::
Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche
Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: ::eek:uestion
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce:
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2::

::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::

Aramıza Hoşgeldin. Forumlarda Kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle...

::tutkuy:: ::hosgeldi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar