Arkadaşlar bu resimlere, özellikle de
Raptors & Rockets sitesindeki resimlere kesinlikle inanmayın, çıkacak yeni modeller ile alakası olmayan resimler koyuyorlar. Photoshop ile abuk subuk modeller tasarlıyorlar. Mesela yukarıdaki FireStorm denen resme dikkatli bakarsanız 2006 model 1000RR üzerinde oynanmış bir resim olduğunu görürsünüz. Modeldeki değişim genelde tek bir yerde olmuyor, motorun her yerinde ufak tefek değişiklikler yapıyorlar. Mesela kafa grenajı ve far tasarımı kesinlikle değişecek. Oysa yukarıdaki resimde far tamamen eski kasa ile aynı. Yeni 600RR'daki gibi ortada ram-air girişi yapacaklar diye düşünüyorum. Yukarıdaki resimde sadece alt sakalda değişiklik yapılmış. Ayrıca 4 silindir bir makinadan sadece tek bir headers çıkıyor ki bu pek mantıklı değil. Onun dışında ben hiçbir yarış motorunda yukarıdaki resimdeki gibi bir alt sakal görmedim, tamamen aerodinamiğe ters.
Ben de bir resim buldum, eğer bunun gibiyse gerçekten güzel bir makina geliyor demektir

Bu resimde daha gerçekçi değişimler var. Bakalım kimin koyduğu resme daha yakın bir motor yapacaklar