Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Honda CBR 125R (Mirror BusteR :P )
Kan Grubu: O Rh+
30-06-2008, 16:37 PM
A aa böyle bi başlık mı varmış
"Bir ülkede namuslular da en az namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o ülke için kurtuluş yoktur." -İsmet İNÖNÜ "Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santaiana
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: CBF 250 ama yakında 600f olacak:)
Kan Grubu: A Rh+
01-07-2008, 11:34 AM
Alıntı:
Tencere´isimli üyeden Alıntı
Cbf 250 den zx6r a geçiş için araya biraz eğitim sıkıştırmanı tavsiye ederim..
Böyle bir motor hayal ettiğine göre azda olsa SS tecrüben vardır diye düşünüyorum..
Ne diyelim allah gönlüne göre versin..
eğitim sıkıştırmam lazım çok haklısın.çünkü fazla tecrübem yok..ss hayalim var sadece..umarım iyi bir eğitimden sonra alıp bende hayallerimi gerçekleştirebilirim..ilgin alakan ve güzel dileklerin için çok sağol..
MOTOSİKLET=BeLkİ SeNiN İçİN 2 TeKeR AmA BeNiM İçİn HaYaTıN AnLaMı..!!
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: SİKUTİ
01-07-2008, 11:43 AM
Alıntı:
arzum_1907´isimli üyeden Alıntı
eğitim sıkıştırmam lazım çok haklısın.çünkü fazla tecrübem yok..ss hayalim var sadece..umarım iyi bir eğitimden sonra alıp bende hayallerimi gerçekleştirebilirim..ilgin alakan ve güzel dileklerin için çok sağol..
Pıste girecek degil ama trafikte sana yetecek tecrubeyi verecek egitim konusunda sana yardımcı olabilirim sanırım.
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Çevrimdışı (offline)
01-07-2008, 13:08 PM
Alıntı:
by_moto´isimli üyeden Alıntı
erhan abi sen hangi motosikletle basladın yahu
kanuni racer 200
onunla 1 yılda 35000 km simdide zaten 600RR da yaklasık 30000 km
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Çevrimdışı (offline)
01-07-2008, 14:13 PM
Alıntı:
by_moto´isimli üyeden Alıntı
zor olmadı mı geçiş
Valla satın aldım anahtarı aldım elime hiç kullanmadıgım makineyi 3 4 km rolanti ve 1 2 vitesle gittim sonra aynı gun eve gittigimde toplam 300km yol yaptıgımı gordum