Alıntı:
GorkeM´isimli üyeden Alıntı
nerede o eski ss camiası... aah ah...
ben de uzak kaldım , kalıcam da sanırım , ciddi ciddi otomobil düşünmeye başladım. durum bunu gösteriyor...
|
naber görkem : )
sen Türkiye ye gel, bir buluşmaya katıl gene eski sen haline dönersin merak etme : )
araba falan ne iş tozuttun mu? : ) ne zaman gliceksin yaz tatili falan ne zaman
Alıntı:
iskenderunlu26´isimli üyeden Alıntı
slm 600 rr için arka lastik hangisini tavsiye edersiniz?
|
dostum foruma nadir uğruyorum soruna geç cevap vermiş olucam belki lastiği almışsındır bile ama gene de kendi tecrübemi ileticem.
1. ön-arka kastiği farklı marka/model almamalısın. ikisini beraber al, arka lastik bitince sadece arkayı gene aynı marka/model ile değiştirebilirsin.
2. gördüğüm kadarıyla pilot power 2 ct den benden başka herkes memnun. daha önce 2 takım Bridgestone BT 002 kullanmıştım. yağmur dışında yol tutuşu mükemmeldi. yağmurda yalan oluyordu. şu an kullandığım pilot power 2ct sert ön frenajda BT 002 kadar başarılı değil. tekerlek kilitlenip lastik yere sürtünce acı fren sesi çıkıyor. BT 002 nin hamuru daha yumuşak herhalde bir kere bile o fren sesini duymamıştım.
3. BT 002 çok hızlı bitiyor. 4.000 km de lastik tamamen bitmişti. (lastiğin yanlarından bahsetmiyorum. piste çıkmadım, cadde kullanımı) aynı tarz kullanımda 2ct şu an 4.000 km. yi geçti. bi 2-3 bin daha gider gibi görünüyor.
4. fiyat olarak 2ct Türkiye de satılan en avantajlı çift hamurlu lastik.