ankaradan merhaba :)

merhabalar
ben melis ankarada ogrencıyım
ve hayallerımde hep bır wespa wardı yıllardır nette olsun dergılerde gazetelerde olsun sureklı arastırıyorum ama cewremın baskısından ızledıklerım gorduklerımden dolayı bırturlu cesaret edemıyorum
umarım sızlerınde yardımıyla bılgı sahıbı olur we cesaretlenırım hayallaerımdekı vespaya kawusurum su anlık vespa px modelı cok hosuma gıdıyor eskı modellerıne olan benzerlıgı belkıde benı boyle etkıledı :)

sımdıden tesekkurler :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aileye ::hosgeldi kalıcı olman dileğiyle :bounce:

Forum Kurallarını okumak için tıklayınız

Mesajınıza resim eklemek için burayı tıklayın

:bestmt: TUTKU YARATIR....!!!!! :rendeer:

umarım içindeki vespa ve motosiklet tutkusu hiç bitmez bu konuda çevre baskısı bana biraz anlamsız ve gereksiz geliyor forumda aradığın bilgilere ulaşabilmen dileğiyle cesaret anlamında da elimizden gelen olursa yaparız seve seve rüzgarın bol olsun...!!!

Aileye ve tabi foruma hoşgeldin:rendeer: Ankara da düzenlenen gezilerden ve buluşmalardan haberdar olmak için bizim ankara mt yi ziyaret etmen yeterli:cat: Umarım yakın zamanda hayallerindeki vespaya kavuşursun

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete::
Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche
Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: ::eek:uestion
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce:
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2::

::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::

sıcak karsılamanız ıcın cok tesekkur ederım umarım bende vespam la bıgun aranıza katılırım :)
bu arada gecenlerde ankarada 92 model bı wespa buldum satılık, daha eskı modellerı yokmu artıkpıyasada ? ya da kullanılmaz haldemıdırler acaba merak edıyorum..?

Super Moderator
Aramıza hoşgeldin...:rendeer:
Umarım forumda aradığını bulur, kalıcı olursun.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Merhaba Melis;:king: Aramıza ::hosgeldi .:rendeer: Umarım bir an önce aradığın Vespa'na kavuşursun...:) ::tutkuy::

hosbulduum :) tesekkur ederım ıyı dıleklerınız ıcın :))

Motorcu camiasına hoşgeldin, umarım hayallerindeki motora en kısa zamanda kavuşursun.

hoşgeldin.. bu arada 92 model altı vespalar biraz biçimsiz sanki ama hakatten cok tatlı motorlar :)

umarım artık az bır zaman kalmıstır ona ulasmama :) sızın de katkılarnızla :)
yenı modellerını de tabıkı cok begenıyorum onların ama aslında bır vosvos kullanıcısıyım ben we hayallerımde vespa war sankı nostaljıye olan duskunluk de olabılır eskı modellerı cok farklı gelıyor bana tabı bulabılırsem ...
ogrencı olmanın da katkısı wardır tabıkı bunda belkı daha ucuz olurda ulasılabılır bır fıyata daha yakın bı zamanda ona kavusurum ıhtımalı belkıde :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar