Merhaba, ben geldim:)

:pale: herkeze merhaba:)

Motosiklet yolculuğuma bir adım daha yaklaştım. Hedeflediğim son durağımda Yamaha xt660x var.(hele bide turuncu rengi olursa değmeyin keyfime:cherry: )

Başlangıç motoru olarak, bu amaca uygun en ekonomik motor olması nedeniyle sıralamada ilk sıraya Keeway speed 150 'i koydum.

Antalya da motosiklet eğitimi alabileceğim bir kurs var mı, bilemiyorum. Bu konuda google bana yardımcı olmadı ne yazık. Belki sizden bu konuda yüzümü güldürecek bir "evet var ve telefonu da 0242 .... " gibi bir mesaj alma umudu içindeyim.

Antalya da motosiklet kullanan bayan arkadaşlar mutlaka varlardır, ve hatta var görüyorum. Onlarla irtibat içinde olmayı çok isterim. Eğer beni duyuyorlarsa bana bir merhaba derlerse çok sevinirim.

şimdilik bu kadar, sağlıkla kalın
::pembe::

heyyooo motosiklet, motosiklet :queen:

Super Moderator
Aramıza hoşgeldin...:rendeer:
Umarım forumda aradığını bulur, kalıcı olursun.

şimdi burası yardım sever arkadaslarla dolar:p neyse aramıza hosgeldın sana yardımcı olabılecegımı sanmıyorum ama bıse soracam neden motor egıtımı ıcın ehlıyet kursuna gıtmıyorsun:p

merhaba
teşekkürler hoşbuldum:)

Ehliyet kurslarında verilecek eğitimin yeterli ciddiyette olduğunu düşünmüyorum. (giden arkadaşların anlattıklarına dayanarak) Eğer öyle olsaydı motosiklet okulları açılmazdı sanki:) Ayrıca Motosiklet bir çok kişinin söylediği gibi tehlikeli bir taşıt. Bu anlamda malzeme ve bilgi donanımının çok önemli olduğunu düşünüyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
foruma hoş geldin kalıcı olman dileğiyle

motosiklet eğitimi veren BMW Rıder Academy ve Honda motosiklet eğitim merkezlerinin antalya da bir bağlantıları var diye biliyorum..!!

Aramıza Hoşgeldin Arkadaşım :rendeer:

En ii günlerin bizlerle geçmesi dileğiyle :)

Süper Moderatör (BBRR)
Hoşgeldin :rendeer: :bestmt:

smiliegeneratortest14ao.png
smiliegeneratortest22iv.png
smiliegeneratortest31qe.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar