Zrider Katılım 3 Eyl 2006 Mesajlar 1 10 Eyl 2006 Konu Yazar #1 Yaklaşık 20 yıllık motorcuyum...son makinem 2006 vfr...kafelerde oturmak yerine yol yapmayı seven arkadaşlarla tanışmak isterim...henüz malesef siteden kimseyi tanımıyorum...toplantılarınıza gelmeye çalışacağım...sevgiler...
Yaklaşık 20 yıllık motorcuyum...son makinem 2006 vfr...kafelerde oturmak yerine yol yapmayı seven arkadaşlarla tanışmak isterim...henüz malesef siteden kimseyi tanımıyorum...toplantılarınıza gelmeye çalışacağım...sevgiler...
ozkansava Katılım 27 Tem 2006 Mesajlar 1,578 10 Eyl 2006 #2 Bizdende sana sıcak bir hoşgeldin.Kalıcı olman dileğiyle.:rendeer:
vlad1462 Katılım 16 Eki 2005 Mesajlar 2,756 Motosikleti cb 125 f- nc 750x dct 10 Eyl 2006 #3 hoşgeldin:rendeer:
on7_kral Katılım 13 Ağu 2006 Mesajlar 196 10 Eyl 2006 #4 Aramıza Hoşgeldin Arkadaşım İnşallah En ii Zamanlarını Burda Bizimle Geçirmek Dileğiyle
Olcan138 Super Moderator Katılım 15 Kas 2005 Mesajlar 5,081 10 Eyl 2006 #7 Aramıza hoşgeldin...:rendeer: Umarım forumda aradığını bulur, kalıcı olursun.
Barış Şuşut Süper Moderatör (BBRR) Katılım 12 Haz 2005 Mesajlar 8,444 11 Eyl 2006 #8 Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer: Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete:: Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: :uestion İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce: Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer: Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete:: Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: :uestion İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce: Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::
trenox Katılım 23 Haz 2005 Mesajlar 1,237 11 Eyl 2006 #9 hoşgeldin aramıza.:rendeer: şahsen bende yol yapmayı severim yannız ben abartıyorum bazen. bir gün belki beraber yol yaparız.
hoşgeldin aramıza.:rendeer: şahsen bende yol yapmayı severim yannız ben abartıyorum bazen. bir gün belki beraber yol yaparız.
AloneWolf07 Katılım 4 May 2006 Mesajlar 55 12 Eyl 2006 #12 hoşgeldin motor aşkı bu abi işte yıllar geçsede o geçmez sadece dahada büyür
vedat kaya Katılım 9 Mar 2006 Mesajlar 1,152 12 Eyl 2006 #13 hoşgeldin ba.. yolmu dedin gezmekmi dedin.. ne zaman nereye.. hadin gidek..:queen:
fragrance_chaplin Katılım 11 Ocak 2006 Mesajlar 869 12 Eyl 2006 #18 vedat kaya' Alıntı: hoşgeldin ba.. yolmu dedin gezmekmi dedin.. ne zaman nereye.. hadin gidek..:queen: Genişletmek için tıkla ... vedat sulanma arkadaşıma... yavaş yavaş katıcaz aramıza öle hemen saldırıp korkutmak yok hoşgeldin diyeyim bari ben de...:rendeer:
vedat kaya' Alıntı: hoşgeldin ba.. yolmu dedin gezmekmi dedin.. ne zaman nereye.. hadin gidek..:queen: Genişletmek için tıkla ... vedat sulanma arkadaşıma... yavaş yavaş katıcaz aramıza öle hemen saldırıp korkutmak yok hoşgeldin diyeyim bari ben de...:rendeer: