Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Istanbul Bostancı'dan Herkese Selamlar

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    04 Mart 2021
    Şehir
    Istanbul
    Motosikleti
    KTM 250 Adventure
    Herkese merhaba.
    Yaklaşık 3 sene önce yapmış olduğum bir yurtdışı iş seyahatinde, hayatın anlamını sorgularken birden bugünde kadar yapmayı isteyipte yapamadıklarım aklıma geldi.
    Tabi ki yapılamayanlar listesinin ilk sırasında motosiklet vardı. 32 yaşında evli ve 1 çocuklu biri için motosiklete binmek , özgürce gezmek acaba hayallerin ötesinde miydi ? Eşim tabi ki ilk başlarda karşı çıktı fakat şimdi kendisininde kaskı var ve beraber gezebiliyoruz.
    İş seyahatinden gelir gelmez ehliyet kursuna giderek ehliyetimi aldım. (Bugüne kadar motosiklet tecrübem hiç yoktu, tek tecrübem abimin 15 sene önce aldıgı Yamaha Fazer 600 ile 1 km gitmişliğim vardı) 2019 yılında kendime düşük kilometrede temiz bir 2012 model Vespa LX 150 modeli aldım. Hergün Bostancı - Taksim skuter ile yol yapmaya başladım. 1 senede neredeyse 9000 km yol yapmıştım. Her gün binmiş olduğum metro metrobüsten artık kurtulmuştum. İşe çok rahat gidip gelmeye başlamıştım. Aradan biraz da zaman geçince iş çıkışlarında yolumu uzatmak için bahaneler arıyordum. Mesela Taksim'den Bostancıya Beşiktaş üzerinden 1. köprü kullanarak geçmek yerine, Zincirlikuyu Maslak Bahçeköy Sarıyer üzerinden İstinye feribotuna binerek Beykoz'a geçiyordum. Beykoz'danda sahili kullanarak Bostancı'ya kadar yolculuk yapıyordum.
    Bu özgürlüğü keşfetmeye başladığımda , rüzgarın hissini yaşamaya başladığımda artık hayatımda yeni bir aşk olduğunu gördüm. Vaktim olduğunda Vespa ile her yere gidiyordum. Tabiki artık 150 cc skuter bana yetmemeye başladı. Vitesli motosiklet alarak vites değiştirmek istiyordum.
    ( Arabamda otomatik olmasına rağmen her zaman düz vites kullanmayı daha zevkli bulurum) Skuteri satma zamanı gelmişti . Bu ay başı skuteri sattım. Elimdeki para ile kendime siyah NK 250 aldım. (Bu ay sonu insallah gelecektir) Yaklaşık 10000 TL'de yeni ekipmanlar için bütçe ayırdım. Yeni kask , eldiven, mont için. Vitesli motor ile kendimi geliştirdikten sonra sıradaki hedefimde Enduro'ya geçerek kendimi uzun yollara bırakmak.
    Güzel bir pazar günü bunları yazmak istedim.
    Tekeriniz düz bassın.
    Göker
    Ezio41, espresso, tommygun ve 2 diğerleri bunu beğendiler..


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Kocaeli İl Temsilcisi Ezio41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Ağustos 2013
    Şehir
    Kocaeli
    Motosikleti
    2016 Yamaha XJ6 Diversion F ABS
    Hayırlı olsun kazasız belasız. Aramıza hoş geldiniz . Zehir artık kanınıza işlemiş. Geri dönüşü olmayan yola sapmışsınız. Bol keyifli sürüşler dilerim.
    GökerA bunu beğendi.
    Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F

  3. #3
    BloodyBaron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Haziran 2020
    Şehir
    Kütahya>Ankara
    Motosikleti
    150 MH DRİFT>CBR500R
    Hoşgeldiniz.
    GökerA bunu beğendi.

  4. #4
    atalayalper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Şubat 2018
    Şehir
    İstanbul - Ulus
    Motosikleti
    CFMoto NK250
    Ne güzel bir kısa hikaye 🙏🏻 benim de 15 küsür sene önce böyle başlamıştı işe gidip gelmek için alınan 125cc scooter ve sonrası gelişen olaylar aradan seneler geçti değişen onca motor yaşanan ufak tefek kazalar değişmeyen tek şey ise iki teker sevgisi. Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.
    GökerA bunu beğendi.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)