Herkese Merhaba, ben İbrahim Türk aslen Artvin Yusufeli Dokumacılar Köyü doğumluyum. Gurbetçi bir çalışan olarak (mesleğim pastacılık) Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde yaşıyorum. 2011 Yılından itibaren hobi olarak fotoğraf ve video çekiyorum.

Fotoğraf çekimlerimi ilk yıllarda gece çalıştığım için gündüzleri yürüyüş guruplarıyla gezerek doğayı fotoğraflayabiliyordum ancak 2015 yılında gündüz çalışmaya başlayınca maalesef fotoğraf çekmeyi 2 yılda bir memleketim olan Artvin'e izine gidince 30-40 günlük sürelerde anca çekim yapabiliyordum. Aslında 2015 yılınca daha uzak yerlere gidebilmek için Honda CBR 125 2013 Model bir Motor almıştım ama vaktim olmadığı için motora pek fazla binemedim sadece 2 yılda 2.500 km yol yapabildim ev ve iş arası gelip gittim 2018 yılında farklı sektörde iş kurma hayaliyle Motorumu sattım, ama ne yazık ki işim yolunda gitmedi dükkanı devir ettim. 2019 yılı yazında Youtube'a içerik üretmeye karar verdim fakat önce ev almak için bütçemi aşamadım evimi 2020 yılının ramazan ayında yapınca artık motor alma ve Youtube'a içerik üretmeye kesin karar verdim var olan fotoğraf ve video ekipmanlarım la ( 2 aksiyon kamera SJCAM 4000) 1 DSLR fotoğraf makinesi CANON 650 d 18-55 STM lens ve DJİ SPARK DRONE ile videolarıma başladım.. 12.12.2020 tarihinde YAMAHA YBR 125 2010 MODEL motor alıp, video içerik üretmeye başladım kanalımın adı doğadaki motorcu olarak aldım ve bugün itibarı ile 3. videomu da yükleyip yayınladım aksiyon kameraya mikrofon alıp ses sorunu olmasın diye uğraştım ama kameranın ve mikrofonun ses iletkenliği iyi olmadığı için ilk 3 videomda konuşmalarımın anlaşılamaması sonucu o videolarda konuşma bölümlerini koyamadım gelecek videolarda cep telefonuna kayıt edip montajla ayarlıcam deneme yaptım sorun çıkmadı..

Kanalımda ki videolarımı şimdilik yaşadığım şehir olan Muğla'da yaz aylarında ise memleketime gidip oralardan 1 aylık izin döneminde içerikler üretmeye çalışacağım..

Youtube kanalımı ve İNSTAGRAM adresim dogadaki.motorcu adresimden beni takip etmenizi sizlerden rica ediyorum..