Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Tanışma ve Tavsiye Adana'dan Selamlar!

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    08 Ağustos 2019
    Merhaba, eski bir forum takipçisi olarak geç de olsa aranıza katılmış bulunuyorum . 2013'ten bu yana sessiz takipteydim ve bu süreçte motosikletlerle alakalı bildiğim ne varsa çoğunu bu forumdan öğrendim.Güvenlik, motor tercihi, aktüel konular vs öyle veya böyle bana katkısı olan çok fazla insan var forumda hatta çoğunu artık burada göremiyor olsam da ayrı ayrı teşekkür ederim hepsine. Bir de sıfır CRF 250'nin 7 Küsür binlere satıldığı zamanlardı. Güzeldi.

    2013'te forumdaki tavsiyeler ışığında ilk motorumu almıştım.(YBR 125) Bir kaç bin km kullandıktan sonra CBR 250 ile devam ettim. Toplamda On bin km ancak kullandım diyebilirim ikisini de. 2017'de küçük bir kaza geçirdim, sonrasında araya başka telaşlar da girince biraz uzaklaştım. Şu aralar durumu biraz toparlayabilirsem (ki nasıl olacagına dair hiçbir fikrim yok)yeni bir motor almayı düşünüyorum.Hem kendi çapımda uğrasıp sağını solunu yenileyip vakit geçirmek, hem de arada işten güçten fırsat olursa hafif arazide dolaşıp stres atmak için basit bir motor arayışındayım. Beklentim çok yüksek değil çünkü zaman konusunda sıkıntı yaşıyorum. Xtreme max 200'le ne alaka diyeceksiniz ama Honda XL 185 arasında bir tercih yapmayı düşünüyorum. XL 185'in bende yeri ayrı, Adana çevresinde çok bulunuyor temiz görünüyor ve iyi gidiyor gibi ama her ikisini de hiç kullanmadım sadece gördüm o kadar. O yüzden bu iki model arasında karşılaştırma yapabilecek birisi olursa çok sevinirim. Farkli önerilere de açığım tabi ama benim derdim biraz uğraşacagım uğraşırken keyif alabileceğim birşey olsun. ölü bir motorda her iki seçenekte de kanser olma hakkımı saklı tutuyorum yani:) Yoksa yeni model CRF vs de düşünebilirdim.
    Tabi öncelikle su sıkıntılı günleri sağlıklı bir şekilde atlatmamız lazım. Şimdiden yorum yapacak arkadaşlara tesekkür ederim. Herkese sağlıklı günler.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Ağustos 2006
    Şehir
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    Hoşgeldin toprağım..

  3. #3

    Üyelik
    08 Ağustos 2019
    Teşekkür ederim Hoş buldum 🙂


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)