slmlar

ben uzun zamandır takipçiniz olmama rağmen yeni giriş yapabiliyorum dertliyim dostlar akıl istiyorum

hoşgeldin öncelikle hayrola derdin nedir anlat bakalım belki bir çıkar yol buluruz hee

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşım hoş geldin.Derdini söylemeyen derman bulamaz.Asla dertsiz kimse olamaz...

Hadi bakalım.İnsan varoldukça bu hayatta:rendeer: dertler bitmez ki zaten.Hoşgeldin...

Süper Moderatör (BBRR)
yıllardır motor bi tutkuydu sahip olmak için yapamayacağım şey yok ailemden yardım istedim okey dediler öyle mutlu olmuştum ki yalanmış kandırıldım ve şmd kndmi çok güvensiz hissediyorum ben kime nasıl güvenebilirim ki çok mutsuzum

hımm ailende yaşadığın olay üzücü fakat bu durumu tüm insanlara mal etme illaki etrafında güvenebileceğin insanlar vardır. herkese güvensiz yaklaşırsan kısa zamanda tüm insanlara olan güvenini kaybeder ve kendini yalnızlığa sürüklersin.

öncelikle hoşgeldin arkadaşım
ailenin yaptığına gelince üzülme senin nekadar üzüldüğünü görünce zaten onlar da yaptıklarının farkına varırlar ve telafisi için ne gerekiosa yaparlar...

ehliyetimi almama az kaldı motor sürme konusunda özel eğitim almaya dvm ediyorum kaskımı bile almıştım motoru almak için ailem destek olucaktı ama köstek oldu sebebiyse çok komik bayanlar motor kullanmaz çok kırıldım ve çok hırs yaptım siz benim yerimde olsaydınız ailenize nasıl davranırdınız

hoşgeldin.
Motorunu kendi imkanlarınla (kredi vs) almaya çalış.
Böylesi daha zevkli olur. Ne zamana kadar aile?

ÖNCELİKLE HOŞGELDİN ARAMIZA.GÖKTAX KARDEŞİMİZİN SÖLEDİĞİ GİBİ KENDİ İMKANLARINLA ALMAYA ÇALIŞ.TEKRAR HOŞGELDİN.:rendeer:

hoşgeldin arkadaşım ,ailen muhtemelen motor kullanmanı istemiyordur malum sebeplerden karşılıklı anlayışla eminim çözersin ,kendinden emin ve kararlı ( kask aldım motosiklet kursu alıyorum yazmışsın ,ki yeterlidir bence )oldunmu alıcaklardır ,olmadı b planına geçersin ,bütçene göre kendin alıcaksın alamıyorsan benim gibi okul askerlik iş derken ufak ufak para biriktirip 28 yaşında ,inşallah sen daha erken alıcaksın kendi paranla veya ailen alıcak artık her halükarda aileninde rızasını isteyip başka ihtiyaçları yoksa kendi motorunu alıcaksın. bu hayatta bir sen ve seni sen yapan ailen var gerisi sonra gelir :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar