Arkadaşlar bende artık aranızdayım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkese merhaba;
1965 İstanbul doğumluyum. Elektronik cihazlardan otomobil müzik ve görüntü sistemlerinin tamiri ve satışı ile uğraşıyorum. 4 tekerden sıkıldım artık 2 tekerde özürlüğü yaşamak istiyorum tabi vakit buldukça. (arkadaşlarım buna orta yaş sendromu diyorlar).
Tüm arkadaşlara kazasız, belasız ve sağlıklı sürüşler dilerim. :) [/code]

Hoşgelmişsen,kendini öle orta yaş sendromuna filan kaptırma ,biz daha genciz :flower:
hayat bizim için yeni başlıyor dostum :thumleft:

hoşgeldin atalay,
sen alınca onlar da heves edecek ve imkanı olan alacak.. bak görürsün.. çok farklı bi dünya bu motosiklet..
bu arada alarm da takıyo musunuz? bizim arabayı patlattılar (tabiir caizse) da dün gece..

hoş geldin atalay abi. benim sadece arkadaşlarına bi sözüm var eğer motosiklet orta yaş sendromu oluyosa onlar hiç aşkı tatmamış özgürlük+tutuku=ikiteker

Yawf ferdinand güstüm sana bis sendroma girmedik daha o latifeydi
:salut:

atalay, hoşgeldin.. 2 tekerden ayrılma (arada tekteker yapta :p) özgürlüğü yaşa.. (ne slogan oldu be ehueheh)

Sen orta yaş sendromu gömemişsin. Ben 1962 liyim. Ama bunun yaşla ilgisi yok ben 7 yaşımdan beri motora aşığım. O zamandan bu yana değişik zamanlarda çekilmiş yaklaşık on kadar fotoğrafım var değişik motorların üzerinde ve daha geçtiğimiz haftalarda hayalim gerçek oldu. Bir honda beat'la başladı macera.

hoş geldin arkadaş bende 1962 liyim daha genciz yaww ne varki onlar seni gıskanıyorlaa :cat:

bakın şurda kırk yaşıam pek bişi kalmadı ama 18 yaşına yeni giren genç kadar hevesliyim ahhh bi motorum olsa!

doğru yoldasın devammmmmm:) hoş geldin sefalar getirdin !kazasız sürüşler ömür boyu.......

teşekkürler arkadaşım kazalarımızı :) on yıl evvel yapmıştık gerçi inşallah bundan sonrası kazsız olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar