Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Selamlar

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    16 Ekim 2018
    Şehir
    Ankara
    Merhabalar adım Barış,
    Ankara'da yaşıyorum.23 yaşımdayım.Motorsiklette hızdan çok sürüş hissiyatına değer veren bir insanım.(tabi arada gaz açıp uçası geliyor insanın )
    2014-2015 yılları arasında 2008 model Kawasaki Ninja 250 maceram oldu.O yıllardan sonra vintage motorsikletlere merak saldım(Brat,Scrambler,Tracker vsvs.)
    Günümüzde Endüstri Ürünleri Tasarımı okumakta ve yan proje olarak kendi özelleştireceğim Scrambler/tracker'ımın planlama/araştırmasını yapmaktayım.Motorsiklet.net ile daha önceden tanışmış olup birkaç konuyu takip etmişliğim mevcut.Bugün ise gerek forumdaki diğer arkadaşlarımın ve abilerimin görüşlerini almak,gerek araştırma sürecini hızlandırmak ve konuyla ilgili insanları bir arada görmek amaçlı üye oldum.Mevcut durumda motorsiklet arayışlarındayım.Umarım ilerleyen günlerde,hep beraber kafamda kurduğum ve yapmak istediğim motorsikletin geleceği hali görürüz.

    Saygılar,sevgiler.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    arndiol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Nisan 2018
    Hoşgeldiniz.

    İyi forumlar

  3. #3

    Üyelik
    22 Ekim 2018
    Merhabalar arkadaşlar bende cihan. Aranıza yeni geldim daha yeni kayıt oldum foruma. Ekonomi ağırlık olmak üzere hemen hemen tüm konular üzerinde araştırmalar yapıyorum ve gündemi sürekli takip ediyorum. Foruma katkım olur güzel zamanlar geçiririz diye düşünüyorum.İyi ve keyifli forumlar dilerim herkese...


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)