Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

HYSOUNG GV250 FI VE GAZ YEMEMESİ

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    16 Ekim 2016
    Şehir
    Bursa
    Motosikleti
    Tvs Apache Rtr 150
    [B]ARKADAŞLAR MERHABA BENDE GV250 2014 MODEL MOTOSİKLETİM VAR YAKLAŞIK 5 AYDIR BENDE. KONUMUM ŞU FI IŞIĞIN YANMASI VE SÖNMEMESİ ARTI GAZ YEMEMESİ YANİ ŞÖYLE 1.VİTESDE GAZ AÇTIĞIM ESNASINDA GAZ YEMİYOR GİBİ HALLER VE BİRDEN ATAĞA GEÇMESİ. İLK ÖNCE KENDİ GÖZLEMLERİMLE HATAYI ARAMAYA ÇALIŞSAMDA BAŞARISIZ KALDIM. USTA GİTTİM BAKTIK SOL GAZ KELEBEĞİN İYİ ÇALIŞTIĞINI SAĞ KELEBEĞİN İSE PEK TEPKİ VERMEDĞİNİ SÖYLEDİVE TEK SİLİNDİRE DÜŞÜYOR GİBİ LAFLAR ETTİ VE FI IŞIK İÇİNDE MAKİNAYA GİRMESİ GEREKTİĞİNİ DE BELİRTTİ FAKAT BURSADA HYSOUNG SERVİSİN OLDUĞUNUDA BİLMİYORUM VARSA DA FORUMDA OLAN SİZ GÜZEL DOSTLARIMDAN MESAJLARINI BEKLERİM.. EVET ARKADAŞLAR SİZDE NASIL BİR YOL İZLEMELİYİM
    [/B]


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    ogzcngdk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Temmuz 2012
    Şehir
    Bursa/Erdek
    Motosikleti
    Kuba Dragon 50 - Hero X Pulse 200
    hyogv250.blogspot.com

    Yukaridaki adreste sorularınin cevabini detaylica bulabilirsin. Gaz kelebegi ile ilgili konusan usta seni yanlis yönlendirmiş.

    FI lambasi cesitli sebeplerden dolayi yanabilir once sorunu tespit etmek lazim. Kontak aç kapa yaparak sorunu tespit edebilirsin ( yukaridaki adreste nasil yapildigi yaziyor.) Daha sonra sorunlu parçayi degistirerek sorun çözülür.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler