Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Merhabalar

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    12 Ağustos 2017
    Şehir
    ...
    Motosikleti
    Motobecane AV 7
    Adım Emre,
    Yaş 31, Dalaman'da yaşıyorum. Yaklaşık 1 ay önce abimin baskı ve tavsiyeleriyle sanırım 1975 model bir Motobecane AV 7 aldım. Sanırım diyorum çünkü malesef ön tarafında bulunması gereken imal tarihi yazan o metal plaka yok.
    Mobileti alma amacım elden geçirip aslına uygun olarak boyayıp tekrar birleştirmek. Daha önce hiç böyle bir deneyimim olmadığı için forum desteğine ihtiyacım olacağına inanıyorum. Bu süreçte ayrıca abim ve motosiklet tutkunu arkadaşları da destek olacak ama forumların tadı bir başkadır. Bu forumda güzel şeyler bulacağıma inanıyorum.
    Aldığım mobiletin fotoğrafını aşağıya ekliyorum. Umarım bu mobiletten anlayanlar vardır.

    Saygılar ve selamlar.



    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    AsirMahfi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Mayıs 2015
    Şehir
    Beyoğlu
    Motosikleti
    Crf 250 L
    Ben anlamıyorum ama konu üstte kalsın bi anlayan çıkar elbet. Kolay gelsin size

  3. #3
    Greenut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Nisan 2009
    Şehir
    Ankara
    Dostum nasıl elden geçireceksin o aleti pek aklım almadı. Pas çok yemiş, sökücü falan kurtarmaz gibi, motoru zaten buzdolabı motoru gibi. Şasisi iş yapar, eski mobilet sonuçta bulunmuyor pek. Ben senin yerinde olsam kullanmam, birkaç binlik bakım yaptıktan sonra dekor olarak kullanırım.

  4. #4

    Üyelik
    12 Ağustos 2017
    Şehir
    ...
    Motosikleti
    Motobecane AV 7
    Biraz eksik yazdım galiba, kabul ediyorum. Ben bu mobileti binmek için almadım. Sök tak uğraş olsun vakit geçsin ortaya da güzel bir şey çıksın diye aldım. İşimden dolayı zaten plakasız bir motorla içeri giremem, yani işe bile gidemem bununla. Ama yaparsam garajda arada bir çalıştırıp zevkine kısa turlar atıp geri koyacağım ve evladım için saklayacağım bir klasik olacak. Ayrıca motorlardan anlamak için bir fırsat benim için. Her vidasını sökeceğim, pası gidiyorsa gidereceğim, komple zımparalayıp boyatacağım. Bu esnada hiç anlamadığım motosiklet dünyasına girmiş olacağım. Tek sorun benim için geriye birleştirmek olacak.
    Motorun içini açarsam geri toplayıp toplayamayacağımdan pek emin değilim, açabileceğimden de emin değilim ama motoru ne kadar bozarsam bozayım kargoyla gönderip çalışır halde alabileceğim biri var, en azından bunun sözünü aldım..
    Tabiki bu süreçte tavsiyeleriniz olursa da zevkle okurum. Başlığı bir kaç güne açarım. Bol fotoğraflı bir başlık olacak. Benden öncekiler pek yapmamış, benden sonra yapacaklara rehber olsun..


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)