Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Ankara'dan selamlar.

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    20 Temmuz 2017
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 150 NS
    Herkese merhaba.
    Başlıktan gördüğünüz gibi Ankara'danım, öğrenciyim, 21 yaşındayım. Fransızca Öğretmenliği okuyorum. En sevdiğim dildir, ortalama bir fiilin 112 çekimi var ve genellikle 30 küsür civarında günlük hayatta kullanılıyor.
    Öğrencilik mesleğini benimsediğimden ötürü param olmuyor (:D) ve bu harikulade meslekten birçok şey öğreniyoruz fakat para elde edemiyoruz bildiğiniz kadarıyla. 3 ay tatilim var, haftasonları çalışmıyorum... her neyse, bu goy goy kısmı tabii :D. Umarım herkes iyi bir hafta geçiriyordur. Birazcık boş konuşacağım, kusuruma bakmayın.
    Öğrenci olduğumdan para kazanmakta zorluk yaşıyorum. Para kazanamadığımdan hayallerimi ve hedeflerimi gerçekleştiremiyorum ve ortaya trajikomik insan hayatları ortaya çıkıyor. Birazcık birikimi bir köşeye ayırdıktan sonra ilk önce ehliyetim ve beni koruyacak ekipmanları aldıktan sonra motosiklet almak istiyorum (ayağımı yorganıma göre uzatmaya çalışıyorum diyebiliriz). Ama büyük şehirde olduğumdan mütevellit iş veren insancıklarımız öğrencilere pek iş vermek istemiyor. Aksine tecrübeli, "t"iksiyonu düzgün, sezonluk olmayan işçi arıyorlar. Bir çizgi koyacağım ondan ötesini okumaya gerek yok diye düşünüyorum, boş sohbet ve iç dökme denilebilir.
    | Ya bre insan, sebze ile meyve bile sezonluk oluyor da işçi niye olmaya ki ? İşte bu savunmayla veya bu kafayla iş görüşmesine ya da "ön" iş görüşmesine gidince almıyorlarmış. Halbuki, "t"iksiyonum gayet yerli yerinde, iyi görünüyorum (yakışıklı diyemedim kendime :D), yaşım ve enerjim birçok işe elverişli hale getiriyor beni ve öğrenciyim. Yani bu demek oluyor ki; normal işçiden daha ucuza çalışabilirim. Evet, daha ucuza çalışabildiğimle övünebiliyorum, bi' de bu var. |

    Herkese iyi forumlar, kazasız, süratsız, bol düz yollu yolculuklar dilerim. Herkese harika günler olmak dileğiyle...


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    17 Mayıs 2011
    Lö ,

  3. #3

    Üyelik
    20 Temmuz 2017
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 150 NS
    Ahaha, teşekkürler, hoş buldum.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)