Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Merhaba

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    06 Temmuz 2014
    Motosikleti
    Yamaha Ybr125 >> Bajaj Pulsar 200NS
    Herşey 3 yıl önce başladı en samimi arkadaşım abi motor alsak mı dedi bende sen andropoza girmeye başladın galiba daha genciz dedim

    Bir sene sonra ben söyledim aynı şeyi hayatlarımız artık rutine bağlamıştı , daha fazla kazanıyorduk ve kaybedecek daha fazla şeyimiz vardı.Motor bazı yönlerden kumara benziyor hayatı tekdüzeleşmiş bir insana uçlara yolculuk fırsatı.Neyse ehliyetleri aldık ikinci el mi derken Yamaha ybr125'e karar verdim , arkadaşımın işleri yoğunlaştı o kaldı.

    Motoru aldım vekaleti verdim 28'inde almayı bekliyorum , 27'sinde annem aradı baban iyi değil gelsen iyi olacak dedi , hemen panikle uçak bileti aldım , yenibosna'dan taksiye binerim diye metrobüse bindim , yolda babamın amcasının torunu aradı , baban nereye gömülmek istediğini söyledi mi sana dedi.Sonrasında kendimi akışa bıraktım , bizim oralarda cenazeden sonra bir hafta yemek veriliyor gelenler gidenler karmaşa anılar.Bir zamanlar beline sarıldığınız babanızı mezara gömüp dönüyorsunuz.İnsanlar size ne yapmanız gerektiğini söylüyorlar.

    Mart ortası gibi motoru alıp döndüm biraz unutma fırsatı oldu , bir akşam eve getirdik , insan üzerine titriyor , ayağa alamadım geldim youtube'dan bir kaç video izledim , tekrar çıkıp ayağa aldım , brandayı gerdim sabah uyandım yağmur motor sırılsıklam bu iyi oldu.Motor tekrar araç seviyesine döndü.

    Geceleri çıkıp olimpiyat stadına doğru yolculuklar zamanla arnavutköy , bolluca ihsaniye göktürk , köpeklerin kovalaması ve kaçarak ibb kompost tesisine dalmam , güvenliğin beni görmediği için sıkıntı yaşaması , yolda ezilmiş köpekler , saray , ilk düşüşüm - kemiklerim kırılabiliyor bacağım şişebiliyor , önüme kıran çocuk "şeytan icadı bu dye geldi , sen kırdın demedim , canınız sağolsun dedim , kırklareli , piknikçilerle dönüş , şamlar köyü , tem otoyolu yanlışlıkla , bacaklarım titriyor korkudan mı soğuktan mı , işe gitmeye başlıyorum gidiş dönüş 54 km ,E5 nedense bana wizard of war oyunun "the arena" bölümlerini hatırlatıyor sonra Antalya-İstanbul , dönüş , başta kask ve eldiven var , 2. düşüş sonrası mont , 3. düşüş sonrası pantolon , termal içlikte güzel icat.Serviste bakımlar giderek artıyor 35 ile başladık 12800 bakımı 141 tl , yan kapağı bu sefer açtım hava filtresi tertemiz.
    Biraz eski keyif kaçtı mı ne işe git gel göreve dönüşüyor , nereden nereye dikiz aynasında kamyonu görünce eyvah azrailim geliyor diyordum , bazen güzel bir manevra yapıyorum diyorum mgora sakin ol sen pinokyo bisikletin gidonunun üstünden uçmayı başarmış bir adamsın , hiç bmx'in olmadı.Motosiklet bana ne kadar kırılgan olduğumu gösterdi , yolda kedi ölüleri ve sıcakta ezilmiş bir hayvanın kokusu.Şehir öyle ki kaska böcek bile çarpmıyor ama şehir dışı öyle mi.Vizörü kapatmıyorum gözlüğe yapışıyorlar.

    Ybr125 öneririm lastikler gerçekten kayıyor sanırım tüm düşüşlerim ani fren sonucu , garç diye bir ses duydun mu yandın hala değiştirmedim.

    Neyse velhasılı kelam 20500 km olunca artık biraz yazabilirim gibi geliyor , üye oldum , bu ara motorsiklet hakimiyet eğitimi almayı planlıyorum hala acemi ve yetersizim bir kademe daha iyi olsamda.Bu işte iyi olmak mümkün değil ama gayret mümkün , bir arkadaşımın dediği gibi abi bana göre değil süper mario bross gibi tek canın var.

    Motorsikletliler çeşit çeşit kendine yol vermeyen adamı korna ile taciz edip sonrasında dönüp el işareti yapanda var , düzgünüde var ülkenin iki teker üstünde gidenleri farklı olamaz ki.Hala arabalardan fazla beni tedirgn ediyorlar.Bazıları için sosyalleşme aracı , benim için değil içimden bir ses aynı kabileden değiliz diyor.

    Hep motorsikletle türkiye turu hayali giderek zorlaşsada.

    Mgora - Erken Andropoz Motorcusu
    Shrieker ve Sopotymer bunu beğendiler.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    biyeybaraküs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Nisan 2014
    Şehir
    İZMİR
    Motosikleti
    2017 HONDA CBR 1000 RR SP
    abi hoş geldin
    mgora bunu beğendi.

  3. #3
    xismailaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Mart 2013
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Kawasaki ER6-F
    Alıntı mgora adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mgora - Erken Andropoz Motorcusu
    Tatlı su motorcusu olmaktan iyidir

    Foruma hoş geldiniz.
    mgora bunu beğendi.
    Yeni değil bu yalnızlık . . .


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)