Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Herkese merhaba,Eskişehir'den selamlar

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    19 Ocak 2014
    Şehir
    Eskişehir
    Motosikleti
    TVS APACHE RTR
    Öncelikle iyi forumlar herkese.Az önce üye oldum siteye.Daha önce de yaklaşık 1 yıldır ara ara pasif şekilde takılırdım.Nasip olursa bu ayın 23 - 28 arası motosiklet alacağım.Motosiklete anasınıfında peugeot 103 ile başladım .Sonra scooter ve cup kullandım.Şimdi ilk debriyajlı motosikletimi alıcam.Tvs apache 150 rtr.İkinci el olacak fiyatını uygun düşündüğüm buldum bir tane ancak aydın da.Alıp gelmeyi düşünüyorum.Otobüsle getirmeye çalışıcam.Getiremezsem napacağımı bilmiyorum 500 km kullanamam sanırım.Önerisi tavsiyesi olan varsa dinliyorum.Alım işleminde ne kadar harcarım ve almadan önce nelere dikkat etmeliyim? Motosikletten şuan hiç anlamıyorum yardımlarınıza ihtiyacım var.Çok teşekkür ederim değerli cevaplarınız için


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    AWESQME - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Aralık 2013
    Şehir
    İzmir - Karşıyaka
    Motosikleti
    2013 Honda CRF 250 L
    A.s hemşerim Şimdiden hayırlı olsun diyelim. Yapıcağın ilk şey ordan düzgün bir usta bulup motora baktırmak. Ayrıca senin dikkat etmen gereken şeyleride AEA düzgünce anlatmış bence bir göz atarsan işine yarayacağını düşünüyorum.



    Ayrıca motorun hakkında belki görmemişindir bir izle istersen



    Taşıma konusuna gelicek olursak sakın kendin sürüp gelme tecrüben yoksa büyük sıkıntı çekersin 500 km az bir mesafe değil. Fazla büyük bir motor değil senin ki daha önce gördüm bagajda gelen motorları Gidip konuşman lazım tabi. Ayrıca tren seferi varsa trenlede getirebilirsin. Bir diğer seçenekte komyonetle getirmek. Fiyatlarını bir araştır soruştur. Ben açıkcası treni öneririm.

  3. #3

    Üyelik
    19 Ocak 2014
    Şehir
    Eskişehir
    Motosikleti
    TVS APACHE RTR
    Teşekkür ederim cevabınız için bende otobüs düşünüyorum ancak oraya gitmeden ayarlayamayacağım için durum biraz vahim.Kendim getirmeye de yemiyor malesef tecrübem yok havalarda soğuk.Otobüs firması da sadece pamukkale var sanırım onlarda taşıma yapmazlar diye düşünüyorum.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 04:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:21 ----------

    ayrıca bildiğim tek eksiği kıprıyoo onada alışırız idare eder diye düşünüyorum


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler