Cekirgeden herkese selamlar!

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Motosiklet konusuna pekte uzun sayilmayacak bir zamandir merak salmis durumdayim ve mumkun olan en kisa surede motosiklet almak istiyorum.

Bunun icin motosiklet ile ilgili konularda yeterli bilgi sahibi olmak gerektigi inancindayim ve icimden bir ses dogru adrese geldigimi soyluyor.

Ayrica yeni arkadasliklar edinmek, motosiklet tutkunlarinin arasinda olmak essiz bir tecrube olacak benim icin.

Kendimden bahsedecek olursam, adim Tamer. Istanbul'da oturuyorum ve 26 yasindayim. Bir ithalat sirketinde pazarlama ve ithalat yonetiminde gorevliyim.

Herkese sevgiler saygilar.

(Simdiden ozlu ve tabi ki bir o kadar yararli sozler ogrendim. Kaskimiz basimizda, farimizda acik, yolumuz da... )

hoşgeldin tamer kardeşim... doğru adres, doğru tercih:cat:
umarım çok yoğun bir iş tempon yoktur, yoksa patronla falan papaz olursunuz mazallah, bu site ve motor sevdası hastalık yaratır, işi gücü unutursun...:mrgreen:

hoşgeldin arkadaşım. :rendeer: inşaallah istediğin motoru alır ve kazasız belasız iyi günlerde kullanırsın.

Hoşgeldin :rendeer: :bestmt:

smiliegeneratortest14ao.png
smiliegeneratortest22iv.png
smiliegeneratortest31qe.png

mt.izmir adına selamlar aramıza hoş geldin.
sevgi ve saygıyla kal.

Motosikleti
Arkadaşlar samimi karşılama mesajlarınız için hepinize teşekkür ederim.
:)

Motosikleti
Sevgili arkadaslar,
Isler, gucler ve hayata dair kosusturmacalar yuzunden araya giren uzunca zamana ragmen motosiklet tutkusu ve meraki bende dinmedi. Gecip giden aylarin ardindan tekrar burada olmak cok guzel. Hala bir motosiklet alabilmis degilim. Ehliyetim de yok. Bu yuzden ekim ayindaki ehliyet sinavina girmeyi dusunuyorum. Kayit ile ilgili isler icin onumde bir ay kadar zaman var. Kasim ayi sonunda ise direksiyon sinavi derken ehliyet alinmis oluyor ve 2008 yilina merhaba diyecegiz. Kis bitiminde baharin baslangici ile birlikte motosiklet almayi dusunuyorum. Simdilik bunlarin hepsi bir planin parcalari ve umarim gercekletirebilme firsatini bulabilirim, onume aksilikler cikmaz.

Herseyin otesinde, motosiklet kullanma ayricaligindan yoksun olsam dahi en azindan motosikletler ile ilgili makaleler okumak, arastirma yapmak, karsilastirmalari takip etmek, guvenli surus tekniklerini ogrenmeye calismak (en azindan teorik) ve sizlerin yorumlarina basvurup meseleleri muhakeme etmek cok guzel.
Herkese tekrar merhaba!

Saygilarimla,
aargh! | Tamer

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar