- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar cümleten.
Yaklaşık 1 ay kadar oldu ilk motorumu alalı.
regal raptor 150 cc aldım
15 günlük ekndimce yaptığım şehir içinde moto eğitim kursundan sonra ilk uzun yolumada çıktım.
Çanakkale - Çerkezkoy arası 270 km geldim.
Ve tabii hemen sağlam motorcuların bulunduğu bir sosyal ağa kendimi attım
Forumda da yeni olduğum için sıkıntımı burdan ileteyim. ( moderator arkadaşlar beni yonlendirir heralde)
Bu yaptığım 270 km uzun yolculuk gayet keyifli ve çok rahat geçti. Hiç beklediğim gibi sorunlar yaşamadım ve eve vardığımda hiçbi ağrı sızım yoktu ve çok mutluydum.
Aynı yolu taksi ilede gitmiştim o gidişimden daha fazla yorulduğumu soyleyemem.
FAKAT !
Yolculuğun ertesi günü kuyruk sokumunda hafiften ağrılar başladı. Hani uzun sure bisiklete binmeyip sonra bi gun deli gibi sürersinizde kıçınız ağrır ya onun gibi.
Bende normaldir dedim 5-6 saat yol gitmişsin ağrır tabi. Ertesi gün geçer diye düşünüyodum fakat ertesi gün ağrı dahada şiddetlendi. ( bu arada yolculuk sırasında iki kez mola verdim. ilki 40 dk kadar ikinci 15 dk kadar )
şimdi nerdeyse kıçımın ustune oturamaz hale gedim ve kuyruk sokumunda hafif bi sertleşme war.
uzun yol yapan arkadaşlar bu süreç normal mi?
her uzun yol yaptığımda bu ağrıları çekecekmiyim ?
bu ağrıların oluşmaması için yapılacak birşey war mı ?
Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler...
Yaklaşık 1 ay kadar oldu ilk motorumu alalı.
regal raptor 150 cc aldım
15 günlük ekndimce yaptığım şehir içinde moto eğitim kursundan sonra ilk uzun yolumada çıktım.
Çanakkale - Çerkezkoy arası 270 km geldim.
Ve tabii hemen sağlam motorcuların bulunduğu bir sosyal ağa kendimi attım
Forumda da yeni olduğum için sıkıntımı burdan ileteyim. ( moderator arkadaşlar beni yonlendirir heralde)
Bu yaptığım 270 km uzun yolculuk gayet keyifli ve çok rahat geçti. Hiç beklediğim gibi sorunlar yaşamadım ve eve vardığımda hiçbi ağrı sızım yoktu ve çok mutluydum.
Aynı yolu taksi ilede gitmiştim o gidişimden daha fazla yorulduğumu soyleyemem.
FAKAT !
Yolculuğun ertesi günü kuyruk sokumunda hafiften ağrılar başladı. Hani uzun sure bisiklete binmeyip sonra bi gun deli gibi sürersinizde kıçınız ağrır ya onun gibi.
Bende normaldir dedim 5-6 saat yol gitmişsin ağrır tabi. Ertesi gün geçer diye düşünüyodum fakat ertesi gün ağrı dahada şiddetlendi. ( bu arada yolculuk sırasında iki kez mola verdim. ilki 40 dk kadar ikinci 15 dk kadar )
şimdi nerdeyse kıçımın ustune oturamaz hale gedim ve kuyruk sokumunda hafif bi sertleşme war.
uzun yol yapan arkadaşlar bu süreç normal mi?
her uzun yol yaptığımda bu ağrıları çekecekmiyim ?
bu ağrıların oluşmaması için yapılacak birşey war mı ?
Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler...