Uzun uğraş sonucu bitirme tezim olarak motor dergisi hazılayacağım

merhabalar kocaeli üniversitesi iletişim fakültesi öğrencisiyim, tez konumu motorsiklet tanıtım dergisi olarak aldım, fakat hocanın bu konuyu vermesi epeyce zor oldu ve tezi teslim etmem için az bir sürem kaldı, siz motorsiklet kullanıcılarının dergide tanıtılmasını istedikleri motorları varsa fotolarını gönderebilirler kimsenin fotoğrafını izinsiz kullanmak istemedim o yüzden konuyu açıyorum kocaeli içindeki arkadaşlarla profesyonel fotoğraf çekimleride yapabilirz :)

kardes yardimci olmayi isterim...
bizde gt250r ve cbr1100xx var...
ikisininde detayli olarak ozelliklerini soyleyebiliriz..
istanbula gelirsende fotograflarini cekersin...

çok teşekkürler fotoğraflarınız çok güzel olmuş gerçekten işime yarar nitelikteler :) cross, ss, enduro, chopper ve scooter sahibleride yardımcı olursa çok işime yarar. Sabah kendim motor bayilerine gittim, orda cekmek istedim fakat uğraşmak istemiyor kimse dükkan dışına çıkarmak istemiyorlar yani motoru, toplu halde çekeceksen çek dediler o da işime yaramıyor malesef

aynen hiç sorma önce sporda şiddet konusunu almıştım ama pek ilgi alanım olmadığı için çok sıktı hazırlarken hocada sağolsun kırmadı beni dergii yapmama izin verdi :) hiçdeğilse ilgi alanım olan bir konu :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar