- Katılım
- 11 Mar 2005
- Mesajlar
- 242
- Konu Yazar
- #1
Hocam baktım gördüm otomobilin sahibi beni kâle almıyor asılırım gaza eksozun dumanı camından içeri girer öksürür durur 4 tekerin içinde herkes yolda karşısındakinin durumunu ve hakkını düşünmeli motorda otomobilde bir vasıtadır.
araba net olsada onlara gostersek![]()
Evet yaa aynen sana katılıyorum ,aslında sürücü kursları bu durumu ele almalı ve kursiyerkere motosikletinde bir araç olduğunu kafalarına vura vurar: öğretmeliler bence:cat:
Çok haklısın abi,madalyonun diğer tarafını anlatmışsın ,maalsef çok haklısın .Devam mecburiyeti olmalı ...Sürücü kurslarında en başta sürücü adaylarının derse katılamalarının sağlanması lazım güzel kardeşim bu konuların anlatılması için...Kaçımız ehliyet alırken kurstaki derslerin tamamına katıldık ki... Parayı ver, sınava gir, ehliyeti al... Bu kadar basit... Keşke caydırıcı bi sistem olsa, devam zorunluluğu olsa ve bu laf olsun diye değil, cidden kontrol edilse, sonra sen, neyi nasıl anlatmak istiyorsan anlat, bi şekilde ucundan kenarından akıllarında kalır...Ama derse bile girmeyip ehliyet alınan bi ülkede ne yaparsan yap, bu kazaların, bu hataların ve bu tacizlerin önüne geçemezsin...Benim düşüncem bu yönde bilmiyorum haksız mıyım?
Motosiklet dediğiniz şey sollanır mı ki? Genelde arkasına yapışılır, uzunlar yakılır kendisini her hangi bir yere atması sağlanır ve geçilir.