Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
3. sayfa BirinciBirinci 123

Merhaba Özgür İnsanlar

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #41

    Üyelik
    25 Şubat 2022
    Şehir
    Bergama
    Motosikleti
    Honda CTX 1300
    Alıntı Motoseverrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam bir mesajında görmüştüm AT falan yok o hayalim demişti, kullandığıda cb125e olması lazımdı böyle bir küçük açığını yakalamıştım .
    O Adam bence honda servisinde calisan bir genc,at in fotosunu yollayamiyor motor serviste oldugu gozukecek diye anca tripmeter fotolayabiliyor.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 09:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:06 ----------

    Alıntı Levent adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu foruma giriyorsanız, burayı kullanıyorsanız, forum kurallarına uymak zorundasınız... Neyin çok önemli veya önemsiz olduğunun kararını biz zaten yıllar öncesinde verdik, o yüzden üzerinize vazife olmayan konular hk. yorum yapmayın, vazifeniz olan kuralları yerine getirin, getirmemekte ısrarcıysanız, tutumumuzu değiştirmesini de biliriz.
    Levent bey maasalah Putin gibisiniz,yeni bir uye olarak birax gerildim

    Yanlis olmasin Putin i severim,karizmatik bir lider

    Saygilarimla


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #42
    Moderatör Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Mart 2007
    Şehir
    Antalya/Kaş
    Motosikleti
    R 1200 GS Adventure
    Alıntı arndiol adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    levent peki dün sikayet ettiğim elamanın "s..kerim" dediği mesaj için troll hesabı banlamak yerine neden mesajlarını sildiniz?

    Tartışma amaclı sormuyorum, kurallardan bahsediyorsak troller neden hala forumda var? Neden her konuda küfürler var?
    Bakın sansürlü s..m tarzı küfürler değil dünkü mesaj acık acık yazılmıştı.

    Kurallar çok net ve tartışmaya açık değil, ben de tartışmak için bu mesajına cevap veriyor değilim. Forumu kontrol eden 4 bilemedin 5 kişiyiz.. Öncelikli yaklaşımımız insanları kaybetmemeye yönelik.. Ayrıca çok ağır olmadığı sürece, kimseyi de forumdan uzaklaştırmak niyetinde değiliz, sosyal platformların gelişmesi ile forumlara olan rağbet zaten herkesin malumu.. İnsanları küstürmekten ziyade birinci öncelik, ikaz edip, doğru davranışlara sevk etmek..

    Troll konusunda ise, kimsenin söz söylemeye hakkı olduğunu sanmıyorum, cünkü bunun var olmasının sebebi, sizlersiniz, yani bu konulara rağbet eden ve üzerine gidenler..

    Bi konunun troll olduğunu düşünüyorsa insan, cevap vermez, ve o konu ve kişi prim yapamaz,, yok olur gider.. Fakat bizler yok olmasını istiyor muyuz? Orasına bir bakmak gerek? Bizler derken forum halkından söz ediyorum.. Bunu yapanda biziz, yapılmasına sebep olan da biziz, cünkü o troll dediğiniz kişiler zaten kendi içimizden insanlar, sadece kılık değiştiriyorlar.. Bunun da sebepleri çok acık.. O diğerinin üzerine gidiyor, diğeri altta kalmaktan rahatsız oluyor, kiminin siyasi görüşü diğerine uymuyor, bla bla bla.. Herkesi de memnun etmek kolay bir iş değil.. Yaşını başını almış insanlar, biraz kendilerine bakıp, akıllıca davransa forumda troll diye bir şey kalmaz..

    Ben trollere cevap vermiyorsam, kimse vermesin,, bakalım ne olacak?


    Senin soruna gelecek olursak,

    Şikayet mailine kim baktı bilmiyorum, bir mesajin içerisinde direkt olarak küfür var ise, ilk seferinde kullanıcı uyarılır, akabinde tekrarı halinde ilgili kuralın cezası uygulanır, Puan ceza tablosuna göz atabilirsiniz, bir üye 2. kez küfür etti diye direk banlanmaz, fakat ceza alır, almış olduğu ceza puanları banlanma limitine geldiğinde,otomatik olarak banlanır zaten.

    Ama bir adam foruma girip, ana bacı sövüp, önüne gelene giydiriyor ise, buna tahammül edilmez ve kalıcı olarak banlanır... İligli şikayeti ben görmedim, iletirsen linki girip kontrol ederim.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 19:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:32 ----------

    Alıntı Villeneuve adlı üyeden alıntı Mesajı göster

    Levent bey maasalah Putin gibisiniz,yeni bir uye olarak birax gerildim

    Yanlis olmasin Putin i severim,karizmatik bir lider

    Saygilarimla

    Ne diyeceğimi bilemedim.. Kısaca burada olrusanız, (olursak) 15 sene sonra bu konuyu tekrar konusalım.. hayatımızın 3'de 1 'i bu forumda geçti, binlerce insan gördük, binlerce müsvedde de gördük..

    Bir yerden sonra duruşumuz mecburen dik.. 40 yaşına gelmiş hatta bazılarımız üzerine cıkmış, insanlarız..

    Selamlar.


    REKLAM ALANI
3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)