Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Hangisini önerirsiniz 250cc ss

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    06 Kasım 2019
    Çok kararsız kaldım 10-17 arası bütçe var

    Hyosung gd250r

    Cbr250r

    R25

    Ktm RC 250

    Ninja 250ls


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    06 Mart 2016
    Şehir
    İSTANBUL
    Motosikleti
    Honda cg125 titan- Ktm 390 Duke
    Rc250
    Ninja 250 sl
    Cbr250 ya da r25 lere gereksiz paralar istiyorlar, çoğu zorlanmış, bakımları aksanmış, ya da r25 lerde recall çağrılarına gitmemiş aletler dolu.Bunun sebebi bence çok al sata maruz kalmaları.Bence temiz rc250 size ss hissini yaşatır bir çok artısı var.Wp süspansiyon takımı, kaydırmalı debriyajı olsun gayet hoş duruyor diğer yerde ise ninja250 sl gayet kaliteli Japon işçiliği ile karşılıyor.Başınızın ağrımaması için sl250 ya da rc250 yi öneriyorum.Cbr250 ler gayet güzel alet ama r25 le sidik yarışına girmesinden 20 binde krank kırmaları başladı. R25 lerin özellikle eski kasanın tamamen abartıldığını düşünüyorum gerek freni gerekse süspansiyonu sınıfına göre geride bence (yeni kasa gayet hoş olmuş bu arada) ki r25 ler ya 4 ya da 5 kere recall aldı. İkinci el alacaksan kesinlikle servise götürüp bu fabrikanın geri çağırdığı parçaların değişip değişmediğine, servis bakımlı olup olmadığına bak yoksa başın yanar.Tasarım meselesi tamamen tarzına kalmış.
    Drrozawa bunu beğendi.

  3. #3
    mfBulut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Mayıs 2016
    Şehir
    Adana
    Benim sıralamam şu olurdu
    RC250-Ninja250-Cbr250-R25-GD250
    Eğer boyun 1.80 ve üzeriyse Ninja biraz ufak kalabilir. Bütçe biraz daha yüksek olsaydı daha temiz R25 bulabilme ihtimalin artacağı için CBR ile yer değiştirir veya daha başlara alırdım. Ama yukarıda da yazmışlar temiz R25 bulmak zor ve masraflı. RC nin artıları çok fazla. Hyosungu ise ben almazdım.
    Drrozawa bunu beğendi.

  4. #4

    Üyelik
    08 Haziran 2018
    Şehir
    Konya
    Motosikleti
    KUBA
    Biraz geç olsa da benim düşüncem de şu şekilde..
    1- R25.. Gerek hareketli ikici el piyasasi olsun gerekse servis ve yedek parça ağı olsun kesinlikle pişman etmez.. Tasarım olayı zaten başlı başına tercih sebebi.. Gidiş olarak ta çift silindir olduğu için gayet tatminkar ve güzel gidiyor.. 170 gibi hızlara rahat çıkıyor.. 195'te de kesiciye giriyor ki tavsiye etmiyorum 170 üzerini..
    2-CBR 250.. Yine servis ağı ve ikinci el piyasası canlı olması büyük artı.. Ayrıca tek silindir bir makineye göre gayet te güzel gidişi var.. Tasarımı ise biraz demode kalıyor günümüze göre..Ama bildiğimiz Honda kalitesi işte..
    3-Ninja 250SL... Eğer kısa boylu birisi iseniz, ve yedek parça ücretleri sizin canınızı sıkmayacak ise düşünülebilir.. Ayrıca küçük bir ilde yaşıyor iseniz servis sıkıntısı yaşatabilir.. İkinci el piyasası da "eh işte" diyelim.. Yakıt ve gidiş konusunda ise CBR250 ile aynı diyebiliriz.. Ama uzun boylu bir sürücüye kesinlikle yakışmayan küçüklükte bir tasarımı var.. Bunu göz ardı etmeyin..
    4- KTM RC250... Şahsen güzel motor olmasına ve teknik olarak ta epey bir dolu olmasına rağmen Türkiye pazarı açısından çok tercih edilesi bir motor olduğunu düşünmüyorum.. Gerek satış sonrası hizmet kıtlığı, gerekse ikinci elinin zayıf olması beni bu motordan soğuturdu.. En basit bir parçası bile haftalarca tedarik edilemeyebiliyor servis tarafından.. Ayrıca servis ücretleri de yine ona keza..
    5-Hyo GD 250R... Günümüz koşullarında asla tercih sebebi olmaması gereken bir motor.. Kullanıcılarından gördüğüm kadarıyla, hem kronik dünya kadar sorunu oluyor, hemde bunlarla uğraşacak kadar ne servisi var ne yedek parçası var.. İkinci eli de yine bu sorunlar sebebi ile çok ama çok durgun.. Son sahibi olma ihtimaliniz kuvvetle muhtemel.. Almayın aldırmatın..

    Kalın sağlıcakla...
    Drrozawa bunu beğendi.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)