Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

KTM 250 RC ABS Başlangıç Motoru

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21

    Üyelik
    11 Nisan 2017
    Alıntı Zippo's adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cok yanlis yere konu acmissin Ybr al diyenler,cok para alma diyenler,tehlikeli diyenler...

    Adam aklinda ki motoru soylemis demek ki alim gucu var pahali demissiniz.Parasi varken neden daha kotusunu alsin ? Tehlikeli mi ? Degil.Ybr den daha guvenli,abs var.Ani durumlarda kacabilcek gucu var ama kontrol elinin altinda seni de ustunden atmaz.Daha ne olsun bunla baslamayacaksin da neyle baslayacaksin.Aklinda bu motoru almak varsa dakika durma bence.Farkli bir goruntusu var abs olayi guzel sanirim ustunde gelen lastikleri de kaliteli.
    Çok teşekkür ederim hocam.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 12:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:59 ----------

    Alıntı Mexico adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    18 yaşında o motoru sürecek ehliyeti kim veriyor sana kardeşim benim?
    Kimse vermiyor. A1 Ehliyet aldığım zaman sanmıyorum ki bir trafik memuru çevirdiğinde sen 125cc kullanilirsin , altındaki 250cc desin.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 12:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:00 ----------

    Dediğim gibi doğru olmak istiyorum , benim aklımda ki ve hayalimde ki tek motor bu , bu yüzden dolayı başka bir motorla başlamak istemiyorum.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22

    Üyelik
    30 Nisan 2017
    Şehir
    Manisa
    Motosikleti
    Pulsar NS200
    Eğer 18 yaş A1 alsın ve 125 cc üzeri kullanmasın diye bir kural varsa ve sen daha şimdiden bu kuralı çiğneyip trafiğe çıkmak istiyorsan bence hiç çıkma kardeşim. Beni ve sevdiklerimi senin gibiler tehlikeye sokuyo. Çünkü en baş kuralı uygulamayan biri hız kuralını da uygulamaz geçiş üstünlüğü kuralını da diğer kuralları da. Masum insanları senin gibi insanlar üzüyor malesef. Kurallara ve insanlara saygı duymayı öğreneceğin yaşa gelince istediğin motoru alabilirsin. Lütfen o zamana kadar trafikten uzak dur. Senin gibiler yüzünden bu ülke çok çekti.

  3. #23
    Exectus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Ocak 2016
    Şehir
    ANKARA
    Motosikleti
    YAMAHA R25
    RC250 nin oturus pozisyonu pek uygun degil. R25 ve CBR250'ye gore asagida. R25 veya CBR250 tercih et bence. ABS benim icin cok onemli diyosan ona karisamam

  4. #24

    Üyelik
    19 Aralık 2017
    Ben de açıkçası ilk motor olarak kendime KTM 250RC aldım. Evet oturuş pozisyonu olarak biraz sıkıntılı olabilir ama illaki SS model almak isteniyorsa ABS, kaydırmalı vites ve lastik kalitesi açısından bence en ideal SS modelleri içerisinde başlangıç olarak KTM RC250 tavsiye ederim.

  5. #25
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    08 Eylül 2016
    Motosikleti
    Duke 250 17
    Dostum benim bana soracak olursan piyasada başlangıç motoru olarak en affedici ve donanımlı motosikletleri tartışmasız KTM üretiyor. Metzeller, kaydırmalı debriyaj, Bosch ABS, çelik fren hortumu, ByBre kaliper, WP amortisör, 140 kg ağırlık (hafiflik) vs. Ha motor torku sayesinde agresif ve atak olduğu doğru, ama bunun daha evcimeni de var Duke 200 veya 125. Kafan rahat etmezse git biraz daha uysalını al ama bana soracak olursan kesinlikle KTM al, çoğu hatanı telafi edecek olan tek başlangıç motoru, alternatifi yok var diyen teknik verilerle gelsin boş yapmasın.

  6. #26

    Üyelik
    24 Kasım 2016
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    CBR 500R-CB650F
    Paran varsa al. on numara alet. Fakat ekipmandan feragat edip alacaksan hiç motor bile alma. Düştüğünde Allah korusun kırdığın bir bileği Duke 1290r bile kurtaramaz.
    zabuzaretta bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)