Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

2023 İstanbul Motosiklet Fuarı 27 Nisan'da Başlıyor

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    admin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Nisan 2003
     
    Uluslararası motosiklet, bisiklet ve aksesuarları fuarı Motobike Istanbul, 27-30 Nisan 2023 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenleniyor.

    Fuar, bu yıl ziyaretçilerin de katılabileceği etkinlikler ile festival havasında bir organizasyona dönüşüyor. 4 gün boyunca devam edecek bu özel etkinlikte ödüllü yarışmalar, sürpriz konuklar, DJ performansları, etkileyici motosiklet şovları, 27-30 Nisan tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde sizleri bekliyor!

    Bu yıl 14. kez düzenlenecek fuarda, önceki yıllarda olduğu gibi interaktif oturumlar, söyleşiler, sunumların yer alacağı Motobike Academy özel programı ile birlikte unutulmaz bir deneyime hazır olun.

    Türkiye’de motosiklet sektöründe ithalat, dağıtım, satış ya da üretim faaliyeti bulunan 44 markanın temsil eden Motosiklet Endüstrisi Derneği “MOTED” tarafından desteklenen 2023 Uluslararası Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı, 27 - 30 Nisan 2023 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşiyor. Motosiklet Endüstrisi Derneği (Moted) Yönetim Kurulu Başkanı Başarı Erbaş 2022 yılında 92 bin kişinin ziyaret ettiği ve Messe Frankfurt’tun düzenlediği fuara bu yıl daha büyük bir ilgi olacağını düşündüklerini söyledi.

    Erbaş şunları kaydetti: “Diğer sektörlerdeki fuarlara nazaran motosiklet fuarının şöyle bir özelliği var, bu da ürün teşhiri ve görsel çekiciliği direk satış performansına yansıyabiliyor. Tüketici fuar esnasında ürünleri inceleyip, alım kararı verebiliyor. Bu sebeple de firmalar bütün senenin satışlarına yansıyabilecek bu fuara çok özen gösteriyorlar. Günümüzde tüm sektörlerde yaşadığımız gelişmeler ve pazarda meydana gelen yeni oluşumlar rekabetin yoğun bir şekilde yaşadığı ortam doğurmuştur. Bugün artık sadece kaliteli mal üretip pazara sürmek başarı elde etmek ve satış yapabilmek için yeterli görülmemektedir. Tüketiciler aynı malın değişik fiyat kalite ve biçimleri ile karşılaşabilmekte ve ihtiyacı olan mal ya da hizmetin değişik alternatifler arasından seçme şansına sahip olmakta. MOTED Türkiye’de motosiklet sektörünün gelişimi için gerekli aksiyonların, yasal mercilerle koordineli olarak alınması ve toplumun motosiklet kullanımına yönelik bilinçlendirilmesinde çalışmalarını sürdürmektedir. Bunun yanı sıra MOTED Türkiye’de motosiklet sektörü ve ilgili her türlü konu hakkında yöneltilen yurt içi ve yurt dışı kaynaklı bilgi edinme taleplerinde danışma kaynağı görevini üstlenmiştir.”

    Araştırmalara göre küresel yıllık iki tekerli araç üretiminin, bugünkü seviyesinin 1/3’i oranında artarak 2025 yılında 160 milyon araca çıkacağı öngörülüyor. Erbaş, “Bu da motosiklet teknolojisinin iş dünyasının önemli bir itici gücü olma potansiyeline işaret ediyor. Bunun kanıtlarını Dünyadaki motosiklet sektörünün öneminde ve bugüne kadar geçirdiği evrelerde görmek mümkün. Motosiklet sektörünün 2022 yılı Türkiye toplam cirosu yaklaşık 20.606.173.000 TL civarında olmuştur. 2022 yılında toplam 415 bin motosikletin tescili yapıldı. Motosiklet tescil sayısı geçen yılın Ocak-Şubat aylarına göre % 222 oranında artması yıl sonunu iyi bir sonuçla kapanacağının büyük bir göstergesidir. 2023 Ocak-Şubat aylarında 77.301 adet tescil yapılırken 2022’nin aynı döneminde 24.004 adet tescil yapıldı. 2023 yılında ise pazarın 450 bin adet civarında olacağı tahmin etmekteyiz” dedi.

    İstanbul Motosiklet Fuar biletler ne kadar? Biletler nerede satılıyor?

    2023 Motosiklet Fuarı biletleri Biletix ve Mobilet üzerinden satılacak. Fuar Biletleri online satışa açıldı.

    - 27 Nisan 2023 - 70 TL
    - 28 Nisan 2023 - 85 TL
    - 29 Nisan 2023 - 110 TL
    - 30 Nisan 2023 - 110 TL
    - Kombine fuar bileti - 130 TL

    - Biletler etkinlik alanına her bir gün için sadece 1 kez giriş hakkı verir.
    - Etkinlik alanına girecek 6 yaşından büyük herkes bilete tabidir.
    - 15 yaş altı bilet sahiplerine bilet satın almış ebeveylerinin refakat etmesi gerekmektedir.

    İstanbul Motosiklet Fuarı Hangi Saatlerde Açık Olacak?

    - 27 Nisan 2023 - Kapı açılış saati 14:00, bitiş saati ise 19:00
    - 28 Nisan 2023 - Kapı açılış saati 10:00, bitiş saati ise 19:00
    - 29 Nisan 2023 - Kapı açılış saati 10:00, bitiş saati ise 19:00
    - 30 Nisan 2023 - Kapı açılış saati 10:00, bitiş saati ise 18:00

    İstanbul Motosiklet Fuarına Hangi Firmalar Katılıyor?

    Volta, Ohvale (İtalya), Redspeed (İtalya), Energica (İtalya), Askoll (İtalya), UM (ABD), Lambretta (Avusturya), Brixton (Avusturya), Malaguti (Avusturya), TVS (Hindistan), Horwin (Çin), Govecs (Almanya), Uğur Motorlu Araçlar A.Ş., Slimmoto, Motolux, Yuki (Türkiye), Voge (Çin), MV Agusta (İtalya), Aprilia (İtalya), Argento E-mobility (İtalya), Automobili Lamborghini (İtalya), Ducati (İtalya), Jeep (ABD), Scrambler Ducati (İtalya), Harley Davidson (ABD),Jawa (Çek Cumhuriyeti), Süleyman Memnun Motosiklet, Kolat Moto, Borbis Bisiklet, Arora, KTM (Avusturya), Husqvarna (İsveç), GasGas (İspanya), Polaris (İsviçre), Indian (ABD), Kuba Motor, SYM (Tayvan), Shiro (Tayvan), Kawasaki (Japonya), Piaggio (İtalya), Vespa (İtalya), Aprilia (İtalya), Moto Guzzi (İtalya), Kymco (Tayvan), Silence (İspanya), BIMAS (Hollanda), OKAI (Hollanda), MOTOMAX, Npower Takip Sistemleri, Frimat Balatacılık, Aktaş Servis Ekipmanları, Tech 90 Tekstil, Kordon Motorlu Araçlar, Mototaş Otomotiv, TMS Motorlu Araçlar, Ata Express Elektronik, Cem Ironbutt 2. El Motor ve Kamp Ekipmanları, Mitas (Slovenya), Carlisle (Macaristan), MTS Motor Takip Sistemi, Gerçek Test Sürücü Kursu, YNS Kalıp Plastik, Mototekno,Nurgaz , Megachips, Brava End. Kimya, Mobis Lastik, Riderdenim, Tal Dış Ticaret, Süpervizyon Teknoloji, EYM Motosiklet, Motorist Teknoloji,Wawa Teknoloji , Modimot Modifiyeli Motosiklet, RKNPRO Bilişim ,MK Danışmanlık,Desandman Motosiklet Aksesuarlar,Ansantork Makina,Motekss Motosiklet Ekspertiz,Fuzhou Deen Motor Vehicle Parts,Shenzhen Yuanda Sports Equipment,Wobo Bilgisayar,Nukrotech Motosiklet,Özreha Motoryağları ve Filtre Çeşitleri,Teknopet Madeni Yağlar,Kaan Elektronik,Moto Üçel,Taizhou Hema Vehicle,Shenzhen Explorer Ourdoors Product,Luoyang Northern Enterprises,Hangzhou Skyrich Power,Hangzhou Seeming-Good Vehicles,Wenzhou Yunming Motorcycle Fitting,Zhejiang Chaoyue Power,Taizhou Luqiao,Hepsi Moto Ticaret,Turtoy Karavan,Arıteks,CSR Endüstriyel Elektonik,Akeso Medikal,Sır Bisiklet,Barrspares - Motofinans,Jiaxing Liftool Machinery ,Greenway Technology,Suzhou I-Bike,Xiamen Songli,Rui An Zhaolei Motor,Changzhou Weihao,Jiangsu Lvneng,ABV Motosiklet Bisiklet,Nanchang Dongjin,Xenpa Sanayi Ürünleri, AYM Kardeşler Plastik, Tianchang Changlin Electric,Rass Technology,Ride to Lov,Hay İth. İhr. Koz. San,X-Shop,Ruian Hanli Motorcycle,By Motto,Yasin Elektronik,Delta Ofset,Zhejiang Jinhuan Chain ,Tianchang Zhuchao Electronics,Nanyang Jiabin Industrial,Uzay Avcı Motorlu Elektrikli Araçlar,Zanardo.


    Fuar ile ilgili ayrıntılı bilgi ve güncel katılımcı listesine aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz.

    Motobike Istanbul 2023
    haylidağsın bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    espresso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Kasım 2016
    Şehir
    Trakya
    Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    Honda ve Yamaha yine yok sanırım.

  3. #3
    blueway2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Şubat 2012
    Şehir
    Yollarda
    Bmw,Suzuki ve Honda yok,cansız bir fuar olmaz umarım

  4. #4
    harun27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Ocak 2012
    Şehir
    İSTANBUL
    Motosikleti
    2023 Vespa Primavera 150
    Alıntı blueway2 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bmw,Suzuki ve Honda yok,cansız bir fuar olmaz umarım
    Çinli çöpüğüne dönecek yine. Büyük markaların olmaması üzdü.

  5. #5
    tommygun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Temmuz 2015
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Kawasaki Er6F 2008
    Bu sene erkenden kombine aldım. Cuma-Cumartesi tüm gün gezer, vakit öldürürüm. Pazar da Ayvalık'a gider tost yer, geri dönerim İstanbul'a.
    espresso ve ozanturk bunu beğendiler.

  6. #6
    lordmayros - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Ağustos 2022
    Şehir
    İSTANBUL
    Motosikleti
    Dominar 400 UG 2023
    bende erkenden kombine aldım
    gezelim bakalım
    honda yamaha olmasın zaten olan motoru getiremiyorlar daha :(
    mgokhan57 bunu beğendi.

  7. #7
    tommygun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Temmuz 2015
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Kawasaki Er6F 2008
    Honda ve Yamaha'nın tabi ki fuarda olmasını dilerdim ama zaten bunların motorlarını yollarda sık sık görüyoruz. İncelemeleri de bol bol yapılıyor. Kullanıcı kitlesi de epey fazla.

    Boşverelim. İtalyanlar ne yapmış, İngilizler'de değişik bir şey var mı, Amerikalılar yeni model getirmiş mi, Çinliler ne alemde bunlara bakalım.
    espresso, Cyan ve mgokhan57 bunu beğendiler.

  8. #8
    aargh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Nisan 2006
    Şehir
    İstanbul, Kozyatağı İsim: Tamer
    Motosikleti
    Aprilia Tuono 660 Factory Dark
    Bir aksilik yaşamadıktan sonra gitmemek olmaz. Globalde lider motosiklet üreticilerinin yer almaması olumsuz bir durum ama her zaman olduğu gibi motosiklet camiasından dostlar ile buluşmak ve sergilenen ekipmanlara göz atmak keyifli olacaktır.
    = = = Be Aprilia racer! = = =

  9. #9

    Üyelik
    24 Aralık 2019
    Motosikleti
    Yamaha MT09 2021+yadea g5
    başka bir değişle çok satanlar yok satanlar fuarda yok e gerekte yok neyini gösterecek adamlar en az 6 ay sıra var hepsinde

  10. #10

    Üyelik
    26 Mart 2018
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    2022 Suzuki V-Strom 650A
    Alıntı tommygun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Honda ve Yamaha'nın tabi ki fuarda olmasını dilerdim ama zaten bunların motorlarını yollarda sık sık görüyoruz. İncelemeleri de bol bol yapılıyor. Kullanıcı kitlesi de epey fazla.

    Boşverelim. İtalyanlar ne yapmış, İngilizler'de değişik bir şey var mı, Amerikalılar yeni model getirmiş mi, Çinliler ne alemde bunlara bakalım.
    İngiliz deyince baktım. Korlas Ducati ile orada ama Triumph'un adı geçmemiş, o da ilginç. Ben olsam fuara gelmişken Triumph köşesi de yaparım. Orada işler tıkırında herhalde?
    espresso ve tommygun bunu beğendiler.

  11. #11
    tommygun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Temmuz 2015
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Kawasaki Er6F 2008
    Alıntı Cyan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İngiliz deyince baktım. Korlas Ducati ile orada ama Triumph'un adı geçmemiş, o da ilginç. Ben olsam fuara gelmişken Triumph köşesi de yaparım. Orada işler tıkırında herhalde?
    Brixton ve Malaguti için "Avusturya" malı diyen fuar satış temsilcileri ve de foruma bu konuları süzgeçten geçirmeden laps diye açan ağalarımız varken Korlas'ın Triumph'ı unutacağını düşünmüyorum. Unutmuşlarsa da bence onlara ana bacı küfretmek serbest olmalı, ban yememeliyiz.
    Cyan bunu beğendi.

  12. #12
    hokahey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Kasım 2016
    Şehir
    papua yeni gine
    Alıntı tommygun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu sene erkenden kombine aldım. Cuma-Cumartesi tüm gün gezer, vakit öldürürüm. Pazar da Ayvalık'a gider tost yer, geri dönerim İstanbul'a.
    Hayat sana güzel kaan reis, çoluk çocuk yokken bu hayatın tadını çıkarmaya bak zira çocuk olunca hayatı yaşamaya pek fırsat kalmıyor. Bir yere geziye gitsen de gözün hep arkada kalıyor.
    mgokhan57, tommygun ve espresso bunu beğendiler.

  13. #13
    tommygun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Temmuz 2015
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Kawasaki Er6F 2008
    Alıntı hokahey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayat sana güzel kaan reis, çoluk çocuk yokken bu hayatın tadını çıkarmaya bak zira çocuk olunca hayatı yaşamaya pek fırsat kalmıyor. Bir yere geziye gitsen de gözün hep arkada kalıyor.
    Hoka Reis bu saatten sonra girişmem o çocuk işlerine. Geçenlerde aile meclisinde anneannem bana "oğlum keşke sen de çocuk yapsaydın da sevseydik" dedi. Ben de "Anneannem belki çocuk vardır da ortaya çıkmak için benim zengin olmamı bekliyordur" dedim.

    Kardeşim de "O zaman yazık çocuğa, hiçbir zaman ortaya çıkamayacak" dedi.
    mgokhan57, espresso ve bursalıali bunu beğendiler.

  14. #14
    espresso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Kasım 2016
    Şehir
    Trakya
    Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    Alıntı tommygun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Honda ve Yamaha'nın tabi ki fuarda olmasını dilerdim ama zaten bunların motorlarını yollarda sık sık görüyoruz. İncelemeleri de bol bol yapılıyor. Kullanıcı kitlesi de epey fazla.

    Boşverelim. İtalyanlar ne yapmış, İngilizler'de değişik bir şey var mı, Amerikalılar yeni model getirmiş mi, Çinliler ne alemde bunlara bakalım.
    Gelmeyeceğim demedim, başka bir plan çıkmazsa cumartesi gitme niyetim ama ama çocukların izci kampı planı da var henüz kesin değil, kamp işi olmazsa geleceğim. Ama bi honda adv350 gelmiş olsa da yakından incelesek, sele altı bagajı forza ile karşılaştırsak falan ne güzel olurdu.

  15. #15
    Bergson - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Mart 2023
    Şehir
    Urla-Antakya
    Motosikleti
    Dominar 400 UG
    Fuarda engelliler için ayrı bilet satılıyor mu yada engellilere bedava mı bilen var mı?

  16. #16
    TIGERSHARK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Temmuz 2007
    Şehir
    İstanbul
    Bugüne kadar hiç işitmedim
    Dört Silindirin Gücü Adınaaaa ......!

  17. #17
    rider_oz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Mart 2023
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    21' Honda NC750X DCT
    çok heyecanlandırmasa da o atmosfer gezmeye değer oluyor.

  18. #18
    nicknamer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Temmuz 2019
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Hayaller Tracer 9 Gt, gerçekler Metro/Metrobüs
    Ulaşım olarak hiç sevmediğim bir yer.

    Yamaha yine yok. Ve bu sefer bende yokum. Anadolu pazarı gibi yığınla çinli marka olacak. Suzuki'yi de göremedim.

  19. #19
    Bergson - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Mart 2023
    Şehir
    Urla-Antakya
    Motosikleti
    Dominar 400 UG
    İzmirden geleceğim. Motosikletle mi gelsem otobüsle mi bir türlü karar veremiyorum. Girişte büyük bir motosiklet yığını oluyor her marka her tarz hırsızlar için seç beğen al gibi,diğer taraftan otobüslede baya meşakatli bakalım.

  20. #20
    tommygun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Temmuz 2015
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Kawasaki Er6F 2008
    Alıntı Bergson adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İzmirden geleceğim. Motosikletle mi gelsem otobüsle mi bir türlü karar veremiyorum. Girişte büyük bir motosiklet yığını oluyor her marka her tarz hırsızlar için seç beğen al gibi,diğer taraftan otobüslede baya meşakatli bakalım.
    Etrafta güvenlik görevlileri oluyor, iyi bir kilit takarsanız, motor üzerinde de aksesuar ya da kask bırakmazsanız kolay kolay birşey olacağını düşünmüyorum. Ben de mesela bu sene arabayla geleceğim, mont ile pişiyorum, kask da elimde yoruyor.
    espresso ve Bergson bunu beğendiler.


    REKLAM ALANI
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)