Bebek Fireblade satışa çıktı. 2023 Honda CBR 250 RR SP
-
degerk adlı üyeden alıntı
Konuyla 2014 süper dükün alakası ne onu anlamadım. 1300cc motorla 250cc motoru her yönden karşılaştırmak mantıksız. 1300cc motoru euro normlarına uydurmak için harcanacak para, efor ve teknolojik gelişmeler 250cc için geçerli olamaz. Kafam kadar pistondan çıkan zararlı gazla fincan kadar pistondan çıkan zararlı gazlar aynı seviyede değil öncelikle.
Ama titanyum subaplar :(
Reklamlar
-
degerk adlı üyeden alıntı
Elimizde R25/3 gibi bir örnek varken şu dediğinizin bir geçerliliği yok. Yapılmak istenirse yapılıyor demek ki. Yapıldığında da müşteri kitlesi ufak güç törpülenmesini umursamadan alır. Bu klasmanda iddialı kaç tane motosiklet var ki zaten müşteri kitlesi almasın.
Konuyla 2014 süper dükün alakası ne onu anlamadım. 1300cc motorla 250cc motoru her yönden karşılaştırmak mantıksız. 1300cc motoru euro normlarına uydurmak için harcanacak para, efor ve teknolojik gelişmeler 250cc için geçerli olamaz. Kafam kadar pistondan çıkan zararlı gazla fincan kadar pistondan çıkan zararlı gazlar aynı seviyede değil öncelikle.
R25 42 beygir mi? Euro 5'e uyarlandığında R25'ten daha güçlü olmadığında kim alacak bu motosikleti?
Euro5 normları hacme bağlı. 250cc ile 1300cc hacimdeki motosikletler için izin verilen emisyon miktarları farklı. 1300cc için çekilen zorluklar kısmen 250cc için de geçerli.
Daha da abartı örnek vereyim: H2R 300 beygirken H2 200 beygir. Emisyon ve gürültü kuralları ciddi baskı uyguluyor performansa ve ağırlığa.
-
Paramız yok, paramız olsa kol gibi vergiler var, vergilere göğüs gersek Euro bilmem kaç normları var. Biz hayalini kurduğumuz motorlara Türkiye'de hiçbir zaman binemeyeceğiz.
-
Beto87 adlı üyeden alıntı
Düküm var benim. 😂
Sahip olduğum modeli yakından takip ettiğim için örnek verdim. Uyuz fanboyları da, malıyla övünen malları da sevmem.
Buyrun, içinizi dökün:
https://www.motosiklet.net/forum/mot...m-haslama.html
-
Beyazını beğendim
nasıl olsa gelmeyecek sıkıntı yok, gelse de zaten alamam yine sıkıntı yok :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Yukarı Git