Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Bebek Fireblade satışa çıktı. 2023 Honda CBR 250 RR SP

Motovento
    REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı degerk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Konuyla 2014 süper dükün alakası ne onu anlamadım. 1300cc motorla 250cc motoru her yönden karşılaştırmak mantıksız. 1300cc motoru euro normlarına uydurmak için harcanacak para, efor ve teknolojik gelişmeler 250cc için geçerli olamaz. Kafam kadar pistondan çıkan zararlı gazla fincan kadar pistondan çıkan zararlı gazlar aynı seviyede değil öncelikle.
    Ama titanyum subaplar :(

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı degerk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Elimizde R25/3 gibi bir örnek varken şu dediğinizin bir geçerliliği yok. Yapılmak istenirse yapılıyor demek ki. Yapıldığında da müşteri kitlesi ufak güç törpülenmesini umursamadan alır. Bu klasmanda iddialı kaç tane motosiklet var ki zaten müşteri kitlesi almasın.
    Konuyla 2014 süper dükün alakası ne onu anlamadım. 1300cc motorla 250cc motoru her yönden karşılaştırmak mantıksız. 1300cc motoru euro normlarına uydurmak için harcanacak para, efor ve teknolojik gelişmeler 250cc için geçerli olamaz. Kafam kadar pistondan çıkan zararlı gazla fincan kadar pistondan çıkan zararlı gazlar aynı seviyede değil öncelikle.
    R25 42 beygir mi? Euro 5'e uyarlandığında R25'ten daha güçlü olmadığında kim alacak bu motosikleti?

Euro5 normları hacme bağlı. 250cc ile 1300cc hacimdeki motosikletler için izin verilen emisyon miktarları farklı. 1300cc için çekilen zorluklar kısmen 250cc için de geçerli.

Daha da abartı örnek vereyim: H2R 300 beygirken H2 200 beygir. Emisyon ve gürültü kuralları ciddi baskı uyguluyor performansa ve ağırlığa.

tommygun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Er6F (2008)
    Paramız yok, paramız olsa kol gibi vergiler var, vergilere göğüs gersek Euro bilmem kaç normları var. Biz hayalini kurduğumuz motorlara Türkiye'de hiçbir zaman binemeyeceğiz.
    espresso, Mr.wind ve Shrieker bunu beğendiler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı Beto87 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Düküm var benim. 😂

Sahip olduğum modeli yakından takip ettiğim için örnek verdim. Uyuz fanboyları da, malıyla övünen malları da sevmem.

Buyrun, içinizi dökün:
    https://www.motosiklet.net/forum/mot...m-haslama.html

dundanbiri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar NS 200
    Beyazını beğendim nasıl olsa gelmeyecek sıkıntı yok, gelse de zaten alamam yine sıkıntı yok :D

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)