Dainese Smart Jacket AirBag Yelek ( Hava Yastığı) Hakkında Detaylı Bilgilendirme

Dainese Smart Airbag Yelek, MotoGP'de kullanılan, yolda ve pistte 25 yıldan uzun süredir yapılan araştırmalarla geliştirilen, hava yastığı sisteminin tüm güvenliğini, her yol durumuna uyan kullanışlı bir hale getiren teknolojiler donatılmıştır. Akıllı Ceket, motosiklet sürücüsünün çevresinde olup biteni saniyede 1.000 kez izler. Topladığı verileri, her an sürücüye maksimum koruma sağlamak için kullanır. Motosiklet sürerken daha önce hiç bu kadar özgürlüğe sahip olmadığımızı rahatlıkla söyleyebiliriz.

Araçlardaki kaza esnasında açılan air bag sistemini Dainese motosiklet sürücüleri için geliştirerek adeta bir koruma zırhı haline getirmiştir. Smart jacket daha önceki teknolojiler gibi tek bir monta bağlı kalmayarak montun içine, dışına ya da farklı montlarınız ile giyilebilmektedir. Uzun ömürlü bataryası sayesinde şarj etmeden 26 saatten uzun süre kullanabilirsiniz.

Dainese Smart Jacket ile D-air teknolojisi ile montunuzun, motosikletinizin türü ne olursa olsun rahatlıkla kullanabilirsiniz. Smart Jacket motosiklet bağlantısı gerektirmeyen, giysinizden tamamen bağımsız bir akıllı cekettir. Üstün teknolojiyle üretilen koruma performansının yanı sıra nefes alabilen yapısı ile sürüş performansınızı etkilemez ve kolayca katlanarak rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Kadın ve erkek modelleri ile 6 farklı beden seçeneği ile her sürücü için kusursuz bir koruma ekipmanıdır. Dainese smart jacket ile her boy ve kiloya uygun alternatifler sayesinde üstün bir korumaya sahip olabilirsiniz.

Smart jacket, Dainese tasarım mühendislerinin verilerine göre klasik sırt korumalarla kıyaslandığında 7 kat daha etkili olabilmektedir. The Smart Jacket, sahip olduğu D-air@ hava yastığı sistemi ile sürücünün sırtını ve hayati önem taşıyan alanları korur, sert kabuklu koruyucu ekipmana ihtiyaç duymadan yüksek şok emme kabiliyeti sayesinde yolculuğunuza güven katar. Klasik sırt ve göğüs korucuyu ekipmanlara göre hareket alanımızı kısıtlamadan vücudumuzu daha fazla kaplar ve korur.

Dainese Smart Air Bag yeleğin herhangi bir aç\kapa tuşu yoktur, sadece giymeniz ve yaka çıtçıtını kapatmanız yeterlidir. 10km hızı geçtiğinizde üzerinde bulunan 7 adet sensor ve Gps sistemi sayesinde patlamaya hazır bir hal alır. Yolculuğunuz boyunca saniyede 1000 kez verilerimizi kaydeder. Olası bir kaza esnasında airbag’lerin açılma süresi 45 milisaniyedir. Kaza esnası geçtikten sonra yeleğin içindeki airbaglar 4-5 saniye içerisinde içindeki havayı tahliye edip sönerler. Dainese smart ceket eski verisiyonları ve emsalleri gibi tek kullanımlık değildir. Eski modeller gibi içindeki airbag tüplerinin değişmesi uzun ve zahmetli bir işken şimdi ise kısa bir sürede minimum maliyet ile tekrar kullanıma hazır hale getirilebilmektedir.



Dainese Smart ceket üzerindeki akselerometre, jiroskopik sensörler ve algoritması ile highsiders ve lowsiders adı verilen kaza tiplerinde (ön veya arka lastiklerin çekiş kaybettiğinde veya aniden çekiş kazandığında meydana gelen, motosikletin alttan kaymasına neden olan kaza tipleri) veya başka araçlarla meydana gelen kaza durumlarında tehlikeleri hemen algılayarak hava yastığını aktive edebilir.

Her türlü hava koşulunda sürüş performansını etkilemeden profesyonellerin sahip olduğu koruma düzeyine Dainese smart ceket ile erişebilirsiniz. Mükemmel havalandırması sayesinde sıcak havalarda ve yağmura karşı dayanıklılığı sayesinde son derece konforlu bir şekilde seyahat edebilirsiniz. Kolayca katlanabilir olduğu için rahatlıkla sırt çantanızda taşıyabilirsiniz.

The Dainese Smart Jacket’in sağladığı maksimum koruma sayesinde hayatınızı tehlikeye atmadan, iki tekerin üzerinde güvenli bir şekilde seyahat edebilirsiniz.

Son olarak Dainese Smart Air Bag yelek sahibi olmak isteyenler için önemli bir not. Ceketinizin altına giymeyi planlıyorsanız, ilk önce sürüş sırasında giyeceğiniz kıyafeti (taban katmanları, tişört, polar ...) giyerek göğüs ölçünüzü ölçün. Air baglerin açılması durumunda kolay çıkarabilmek için hem ön hem de arkada, taban katmanlarınız ile ceketiniz arasında 5 cm (2 inç) boşluk bırakmanız önerilir. Ceketinizin üzerine giymeyi planlıyorsanız, giyerken sadece göğüs ölçünüzü belirledikten sonra yine aynı şekilde 5 cm (2 inç) boşluk bırakacak şekilde üzerinizde konumlayın…

Dainese Smart Jacket Airbag Yelek Fiyatı İçin Tıklayınız!