Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Autoshow Mobility fuarı 14-26 Eylül tarihlerinde yapılacak

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    admin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Nisan 2003
     
    lk dijital Autoshow organizasyonu olma özelliğine sahip Autoshow 2021 Mobility fuarı 14-26 Eylül tarihlerinde otomotiv ve motosiklet tutkunlarıyla buluşuyor. 13 Eylül’de basın mensupları, 14 Eylül’de ise tüm otomotiv ve motosiklet tutkunları ile buluşacak ilk dijital fuar, 26 Eylül tarihine kadar devam edecek.

    Son teknoloji otomobiller, hafif ticari araçlar ve motosikletler meraklılarıyla dijitalde buluşuyor

    Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) tarafından “Mobilite” teması ile gerçekleştirilecek olan organizasyonda, ziyaretçiler otomobillerin ve hafif ticari araçların yanı sıra ilk kez motosiklet ve scooterlerı da inceleyebilecek.

    BMW, Honda, Yamaha, Suzuki motosoiklet Autoshow Mobility fuarında

    Bu yıl ilki gerçekleşecek olan, motosiklet ve otomobil sektörünü dijital bir platformda buluşturan ‘Autoshow Mobility 2021’ 14-26 Eylül tarihlerinde dijitale taşınıyor. Yamaha Motor Türkiye’nin sanal gezinti için boyutlandırılmış özel stant ile katıldığı dijital fuarda ziyaretçiler, Türkiye’nin her yerinden, yeni modeller, aksesuarları inceleme, bilgi alma ve bayiler ile iletişime geçerek satın alma fırsatı bulacak.

    Autoshow fuarı bu yıl dijitale taşınıyor

    ODD tarafından düzenlenen ilk dijital Autoshow olma özelliğine sahip olacak organizasyonda katılımcı her marka; sanal gezinti için boyutlandırılmış özel stant alanını tasarlamış durumda. Panaromik görüntüleme teknolojisi ile oldukça zengin bir dijital fuar içeriğine ulaşabilecek ziyaretçiler, markaların satış temsilcileriyle canlı görüşürken ürünler ve finansman imkanları hakkında detaylı bilgi alabilecekler. Otomotiv sektörüne ve geleceğine dair en güncel bilgiler çok sayıda konferans ve toplantılarda konuşuluyorken fuar alanından da izlenebiliyor olacak. Ayrıca tüm ziyaretçiler markaların merchandising ürünlerine ulaşabilecek ve fiziki test sürüşü için rezervasyonlarını planlayabilecekler.

    Hem katılan markalar hem uzun zamandır hazırlık yapan sektör temsilcileri hem de uzun zamandır otomotiv dünyasını bir arada görmek isteyen otomotiv tutkunları açısından keyifli ve heyecanlı bir deneyim olacak.

    Mekan ve zaman sınırını ortadan kaldıran dijital Autoshow fuarı, tüm ziyaretçilerin istedikleri zaman istedikleri yerden ulaşabilecekleri ve çok değerli markaları bir arada görmenin yanı sıra heyecana ortak olabilecekleri bir platform sunuyor.’’ dedi.

    Autoshow 2021 Mobility etkinliği için tüm otomotiv tutkunları www.odd.org.tr adresinden giriş yaparak bugünden kayıt olabilir ve bu sıra dışı deneyim için geri sayıma katılabilirler. Uluslararası OICA fuar takvimine de dahil olan fuar, tüm ziyaretçiler tarafından ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek.

    Herkesin keyif alacağı bir içerik ve çeşitlilik sunacak dijital fuarda interaktif etkinlikler de gerçekleştirilecek.14 Eylül’de giriş yaparak, fuar etkinlik takvimini ajandalarınıza kaydetmenizi öneriyoruz.



    Fuar tamamen dijital bir platformda gerçekleşeceği için dekor, kira, ulaşım gibi markaları etkileyen bütçeler olmayacak. Sizin de cebinizden hiçbir ücret çıkmayacak.

    ilkeronat bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    tommygun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Temmuz 2015
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Kawasaki Er6F 2008
    Helal olsun, Kawasaki dijitalde bile yok.
    lokalsürücü bunu beğendi.

  3. #3

    Üyelik
    23 Ağustos 2021
    Dijital derken internet üzerinden seyredebilinecek mi diyor ve fuara 2022 model ve euro 6 uyumlu modeller mi gelir 2021 modelin gelmesi saçma olur değil mi

  4. #4
    LostRider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Kasım 2004
    Motosikleti
    Star Fire 48
    Markaların internet sayfalarına girip bakmak daha kolay.

  5. #5
    3RE3RA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Nisan 2018
    Şehir
    karaman
    Motosikleti
    hyo250gt - cbf150-mt25
    teknolojiyi dolu dolu kullanamamışlar. pek beğenmedim açıkçası. cıkkss olmamış.

  6. #6
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    19 Şubat 2021
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    CF Moto 250 NK-A
    şu virüs işi ne zaman bitecek acaba. tüm dünya berbat oldu be.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)