Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Toprak Razgatlıoğlu İddialı: Her Ülkede İstiklal Marşımızı Dinleteceğim..

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    hachiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Şubat 2017
    Şehir
    Kocaeli
    Motosikleti
    Piaggio X9 500
     
    Motosiklet yarışçısı Toprak Razgatlıoğlu, yeni takımı ile ilk pist deneyimini gerçekleştirdi. Razgatlıoğlu, "Bu sezon pistlerde Türk bayrağıyla liderlik turu atmak ve her ülkede İstiklal Marşımızı dinletmek için elimden gelenin daha fazlasını yapacağım" dedi.

    Türkiye'nin yetiştirdiği en yetenekli motosiklet sporcularından biri olan Toprak Razgatlıoğlu, yeni takımı PATA Yamaha ile ilk teste çıktı. 2020 Dünya Superbike Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek olan Red Bull sporcusu Razgatlıoğlu, 2020 sezonunun ilk kış testlerinde 1.50.657'lik derece elde etti. Sadece 36 tur pistte kalan Toprak Razgatlıoğlu, bu derecesiyle hem en iyi dördüncü zamanın sahibi oldu hem de yeni sezonda şampiyonluk yarışının en kuvvetli adaylarından biri olduğunu da gösterdi.

    "HER PİSTTE İSTİKLAL MARŞIMIZI DİNLETECEĞİM"

    Bir fabrika takımı olan PATA Yamaha ile mücadele etmek için sabırsızlandığını dile getiren Toprak Razgatlıoğlu, tek hedefinin Dünya Superbike Şampiyonası'nda birincilik olduğunu söyledi. Geçen sene bağımsız pilot kategorisinde çok önemli işlere imza attığını belirten Razgatlıoğlu "2019'da önemli rakipleri geride bırakarak podyumlar yaptım, yarış kazandım. Yeni takımıma 2019 yılının en iyi bağımsız pilotu unvanıyla geldim. Yeni sezonda tek hedefim, yeni takımım ile şampiyonluk yaşamak. Hazırlıklar gayet iyi gidiyor. Motora alışma sürecim beklediğimden daha hızlı gerçekleşiyor. Yeni takımım PATA Yamaha ile yeni sezonda yarışacağım için çok mutluyum. Bu sezon pistlerde Türk bayrağıyla liderlik turu atmak ve her ülkede İstiklal Marşımızı dinletmek için elimden gelenin daha fazlasını yapacağım" diye konuştu.

    Kaynak: Fanatik


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Kasım 2005
    Şehir
    Coruscant
    Motosikleti
    speederbike
    Başlık adamın dediğinden tamamen farklı. Adam "Her pistte milli marşımızı dinletmeye ÇALIŞACAĞIM" diyor Başaramazsa kimse "Hani şöyle şöyle demiştin, ne oldu?" diyemez. Başlığa bakarsak adam "Her pistte mili marşımızı DİNLETECEĞİM" gibi iddialı bir cümle kullanıyor ki tek bir yarışta ikinci olman "Hani şöyle şöyle demiştin, ne oldu?" deme hakkını verir herkese.
    Türk haberciliğinin son gaz devam eden rezaletlerinden biri daha.
    drejj bunu beğendi.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)